Evenimentul Zilei > International > Emoționant: O fetiță ce a scăpat din MÂINILE jihadiștilor a povestit prin ce CHINURI A TRECUT
Emoționant: O fetiță ce a scăpat din MÂINILE jihadiștilor a povestit prin ce CHINURI A TRECUT

Emoționant: O fetiță ce a scăpat din MÂINILE jihadiștilor a povestit prin ce CHINURI A TRECUT

Momente emoționante au fost filmate pe câmpul de luptă din zona orașului Mosul, acolo unde o fetiță a fost salvată de către soldații din Irak. Aceasta a povestit ce a pățit, și cum tatăl său a fost omorât de către jihadiștii ISIS.

Micuța nu pare să aibă mai mult de zece ani, și cu toate acestea, ea a trecut prin lucruri îngrozitoare, greu de imaginat chiar și pentru adulți. Videoclipul a fost postat pe site-ul The Thelegraph, și a stârșit discuții aprinse,

Fetița le mulțumește profund soldaților, strângând la piept două sticle de apă și câțiva biscuiți, pe care soldații i le-au oferit.

„Sunt atât de recunoscătoare! Credeam că n-o să mai vină nimeni după noi.  Nu am mâncat și nu am băut nimic de trei zile. Am fost doar eu și mama mea. Teroriștii mi-au ucis tatăl. Oamenii Stat Islamic au luat atât de mulți copii din satul meu! Nu știu ce s-a întâmplat cu ei, unii au murit. Teroriștii au obligat-o pe mama să le dea banii și bijuteriile, dar noi nu aveam nimic. Vă mulțumesc din suflet că m-ați salvat!”, a spus fetiția cu ochii în lacrimi.