Evenimentul Zilei > Social > Femeie de 80 de ani decedată la Geoagiu. A fost găsită fără suflare
Femeie de 80 de ani decedată la Geoagiu. A fost găsită fără suflare

Femeie de 80 de ani decedată la Geoagiu. A fost găsită fără suflare

Un caz deosebit de regretabil și de dureros de deces a avut loc în județul Hunedoara. O femeie din Geoagiu în vârstă de 80 de ani a fost găsită fără suflare în apele reci pluviale ale unui canal de colectare. Momentan, nu există suspiciuni cu privirela comiterea vreunei fapte penale.

Un caz, deosebit de regretabil și de dureros, de deces a avut loc în județul Hunedoara. O femeie din Geoagiu, în vârstă de 80 de ani, a fost găsită fără suflare în apele reci pluviale ale unui canal de colectare.

Femeie octogenară dispărută

O femeie de 80 de ani, din Geoagiu, a fost găsită decedată, joi, într-un canal de colectare a apelor pluviale situat la ieşirea din satul Aurel Vlaicu, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, relatează Agerpres .

Acest caz a intrat în atenţia poliţiştilor după ce fiica femeii a sesizat, joi dimineaţa, Poliţia Staţiunii Geoagiu cu privire la faptul că, în jurul orei 8,00, a constatat că mama sa a dispărut de la domiciliu. Fiica a fost deosebit de îndurerată și de preocupată de aflarea vreunei vești privind-o pe mama sa.

Bătrâna a fost găsită decedată

În scurt timp, polițiștii au intrat în febra căutărilor și au efectuat cercetări specifice pentru a obține informații certe în ceea ce  privește pe bătrâna dispărută.

„La scurt timp de la primirea apelului, octogenara a fost găsită decedată într-un canal de colectare a apelor pluviale situat la ieşirea din satul Aurel Vlaicu.

Nu există urme vizibile de violență

În urma cercetării la faţa locului, cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă şi nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale”, se  precizează în comunicatul Inspectoratului Poliției Județului Hunedoara.

Decesul bătrânei a avut loc totuși în condiții neelucidate, iar procedurile legislative în această situație prevăd necesitatea unor cercetări specifice suplimentare. Astfel, cadavrul victimei a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Deva, în vederea autopsierii.

În următoarele zile, organele competente vor fi în măsură să emită o poziție oficială privind motivul decesului femeii octogenare de la Geoagiu, Hunedoara.