Un caz, deosebit de regretabil și de dureros, de deces a avut loc în județul Hunedoara. O femeie din Geoagiu, în vârstă de 80 de ani, a fost găsită fără suflare în apele reci pluviale ale unui canal de colectare.

Femeie octogenară dispărută

O femeie de 80 de ani, din Geoagiu, a fost găsită decedată, joi, într-un canal de colectare a apelor pluviale situat la ieşirea din satul Aurel Vlaicu, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, relatează Agerpres .

Acest caz a intrat în atenţia poliţiştilor după ce fiica femeii a sesizat, joi dimineaţa, Poliţia Staţiunii Geoagiu cu privire la faptul că, în jurul orei 8,00, a constatat că mama sa a dispărut de la domiciliu. Fiica a fost deosebit de îndurerată și de preocupată de aflarea vreunei vești privind-o pe mama sa.

Bătrâna a fost găsită decedată

În scurt timp, polițiștii au intrat în febra căutărilor și au efectuat cercetări specifice pentru a obține informații certe în ceea ce  privește pe bătrâna dispărută.

“La scurt timp de la primirea apelului, octogenara a fost găsită decedată într-un canal de colectare a apelor pluviale situat la ieşirea din satul Aurel Vlaicu.

Nu există urme vizibile de violență

În urma cercetării la faţa locului, cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme vizibile de violenţă şi nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale”, se  precizează în comunicatul Inspectoratului Poliției Județului Hunedoara.

Decesul bătrânei a avut loc totuși în condiții neelucidate, iar procedurile legislative în această situație prevăd necesitatea unor cercetări specifice suplimentare. Astfel, cadavrul victimei a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Deva, în vederea autopsierii.

În următoarele zile, organele competente vor fi în măsură să emită o poziție oficială privind motivul decesului femeii octogenare de la Geoagiu, Hunedoara.