Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeie arestată, după ce a încercat să își ucidă fratele
Femeie arestată, după ce a încercat să își ucidă fratele

Femeie arestată, după ce a încercat să își ucidă fratele

O femeie care a încercat, la nervi, să își omoare fratele, a fost arestată preventiv. Bărbatul a ajuns în spital la un pas de moarte.

Duminică seara, în casa timișorencei a izbucnit un scandal monstru între ea și soțul ei, pe de o parte, și frații femeii de cealaltă parte. Steliana Dumitra Boroș este acuzată de săvârșirea infracțiunii de violență în familie în forma tentativei (tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie- respectiv asupra fratelui).

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat că în seara zilei de duminică, în imobilul în care locuiește inculpata Boroș Steliana Dumitra, între inculpată și soțul acesteia, pe de o parte, și doi frați ai inculpatei, pe de altă parte, a avut loc un conflict fizic, iar în timpul acestui conflict inculpata Boroș Steliana Dumitra i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuțit  în zona spatelui fratelui său A. C., lovituri în urma cărora victimei A. C. i-au fost cauzate multiple plăgi înjunghiate, leziuni traumatice ce au pus viaţa victimei în primejdie.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept.