Evenimentul Zilei > Actualitate > FED CUP. Reacția căpitanului nejucător: „Germania are jucătoare extrem de experimentate. Din fericire vom juca acasă”
FED CUP. Reacția căpitanului nejucător: „Germania are jucătoare extrem de experimentate. Din fericire vom juca acasă”

FED CUP. Reacția căpitanului nejucător: „Germania are jucătoare extrem de experimentate. Din fericire vom juca acasă”

Alina Tecșor, căpitanul naționalei de Fed Cup a României, a spus că România are un mare avantaj pentru că va întâlni Germania pe teren propriu.

România va evolua contra Germaniei, într-o întâlnire ce va stabili fomația care rămâne în Grupa Mondială a Fed Cup. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al reprezentativei „tricolore” a spus că adversarul este dificil, dar avantajul este legată de disputarea meciului pe teren propriu.

„Jucăm din nou cu o echipă puternică. Din fericire, vom juca acasă. Germania este o echipă cu tradiție și are jucătoare exterm de experimentate în Fed Cup. Îmi doresc să pot alinia cea mai bună echipă și vreau ca jucătoarele să fie sănătoase. Ne bucurăm că vom juca acasă. După ce am avut parte de susținerea minunată de la Cluj, suntem siguri că vom beneficia de suportul fanilor, indiferent de orașul în care se va disputa meciul", a afirmat Alina Tecșor pentru frt.ro.