Evenimentul Zilei > Politica > Faza săptămânii. Cum a rămas primarul sectorului 5 cu „funcția Marian Vanghelie”
Faza săptămânii. Cum a rămas primarul sectorului 5 cu „funcția Marian Vanghelie”

Faza săptămânii. Cum a rămas primarul sectorului 5 cu „funcția Marian Vanghelie”

După „o scăpare, firească, la nervi”, cum a povestit chiar el, în care își înjura șeful de partid, Marian Vanghelie s-a trezit, marți, „autosuspendat” din funcția de vicepreședinte PSD. Nu-i nimic, s-a consolat Vanghelie, „există viață și după campanie”, iar el rămâne „cu funcția Marian Vanghelie”.

 Felul în care primarul sectorului 5 a povestit cum a fost sancționat a stârnit, inevitabil, râsete. „Funcţia mea, şi am spus întotdeauna, se numeşte Marian Vanghelie, eu nu am probleme cu funcţiile. A fost o scăpare firească, nervoasă vizavi… (de Ponta – n.r.). I-am explicat preşedintelui că de două luni sunt urmărit de trei, patru, cinci maşini (…). Cred că am avut ghinion să pic în contextul problemelor cu celelalte tipuri de probleme şi atunci am cerut singur să mă autosuspend la pachet. (…) După campanie vă asigur că vă spun eu exact cum stau lucrurile. Deci, sunt de 20 de ani în politică şi am observat că după fiecare campanie există viaţă în continuare şi ca atare nu are rost acum să ne spunem tot ce gândim”, a spus Marian Vanghelie. Apoi, a încercat să convingă că îi va face, în continuare, campanie lui Victor Ponta, deși, a doua zi, mitingul de susținere al prezidențiabilului PSD în sectorul 5 a fost anulat. „Încă o dată, urmează viaţă, vine 16, urmează 17, vine 18, vine 19 noiembrie, ne vedem pe 20, bem o cafea şi să vedeţi că suntem mai relaxaţi, nu am o problemă”, a conchis Vanghelie.

„Nu îl înjuram pe domnul Ponta”

Chestionat în legătură cu înjurăturile la adresa deputatului PSD Sebastian Ghiță şi a premierului Victor Ponta, Vanghelie a insistat: „Nu, nu, acolo nu aţi înţeles bine. Nu îl înjuram pe domnul Ponta. «Fir-aţi ai dracu voi» golanii ăştia, golanii ăia….”. „Ca să lămurim, dacă cineva face ceva ilegal, eu cred că în următoarea perioadă instituţiile abilitate o să găsească şi firmele care urmăresc oamenii politici pentru diverse şantaje în România”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: