Evenimentul Zilei > EVZ Play > Față în față. Fotbal și politică. Rețeta perfectă a unui weekend românesc. Dezbatere cu Bichir, Hoandră și Racoviceanu pe EVZ Play
VIDEO

Față în față. Fotbal și politică. Rețeta perfectă a unui weekend românesc. Dezbatere cu Bichir, Hoandră și Racoviceanu pe EVZ Play

Urmărește pe EVZ PLAY o dezbatere fără inhibiții între Florian Bichir, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu despre principalele subiecte ale zilei.

Pentru a urmări dezbaterea trebuie doar să dați pe canalul nostru de Youtube, EVZ CAPITAL, sau pe pagina noastră de Facebook. Spectatori la Campionatul European de Fotbal, românii pare că au trăit și ei tensiunea finalei dintre Anglia și Italia. Care a fost preferata lor și care sunt resorturile ascunse care i-au făcut să aleagă. Alegerile din Moldova, câștigate de partidul Maiei Sandu, sunt și ele un subiect care i-a înfierbântat pe români. Dar există și subiecte, teme la care să nu fim simplii spectatori?

„Față in față” cu Alecu Racoviceanu și invitații săi

Un proiect pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni:  jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada. Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.

Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!