Evenimentul Zilei > Actualitate > Kathy Bates va fi fantoma personajului lui Charlie Sheen din „Doi bărbaţi şi jumătate”
Kathy Bates va fi fantoma personajului lui Charlie Sheen din „Doi bărbaţi şi jumătate”

Kathy Bates va fi fantoma personajului lui Charlie Sheen din „Doi bărbaţi şi jumătate”

Realizatorii serialului vor ca personajul lui Charlie Sheen, Charlie Harper, să se întoarcă din morţi. El îl va bântui pe fratele său, Alan, într-un episod viitor. Actriţa Kathy Bates va interpreta rolul, scrie Huffington Post.

CBS a anunţat că actriţa Kathy Bates îşi va face apariţia în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", în episodul ce va fi difuzat în Statele Unite pe 30 aprilie. Ea va fi fantoma personajului lui Charlie Sheen, "omorât" de realizatori în momentul în care au decis să îl concedieze pe actor din cauza comportamentului său. Postul nu a dat o explicaţie pentru faptul că fantoma lui Charlie Harper va fi o femeie şi o persoană cu 20 de ani mai bătrână decât personajul. 
În acest episod, Alan Harper este internat în spital după un infarct minor şi este vizitat de fantoma fratelui său. În "Doi bărbaţi şi jumătate", Charlie Harper a murit după ce a căzut în faţa unui tren în Franţa, fiind insinuat faptul că noua lui soţie, Rose, l-a împins din cauză că l-a prins cu o altă femeie. Golul lăsat de Sheen a fost umplut de Ashton Kutcher, în rolul unui miliardar pe nume Walden Schmidt.
Sursa: Huffington Post
CITIŢI ŞI:

  • Personajul lui Charlie Sheen din "Doi bărbaţi şi jumătate" are parte de o moarte violentă
  • Charlie Sheen îl critică pe înlocuitorul său, Ashton Kutcher
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: