Fanii UNiversității Craiova își pot achiziționa abonamente pentru sezonul 2015-2016

Fanii UNiversității Craiova își pot achiziționa abonamente pentru sezonul 2015-2016

Începând de astăzi, sunt disponibile online abonamentele pentru stagiunea 2015-2016. Universitatea are drept prim obiectiv participarea în play-off, și până acum ce și-a propus s-a înfăptuit.

Dacă Steaua și Dinamo vor reuși să se claseze în primele șase echipe din țară, atunci în Bănie se vor disputa două derby-uri cu fiecare dintre rivalele din București. Meciuri pe care niciun suporter oltean nu trebuie să le rateze. Cum Extensivul are o capacitate de 6.000 de locuri, fă-ți abonament pentru a fi sigur că vei avea locul tău pe stadion! Vino pe stadion pentru a participa activ la încă un sezon istoric al Științei!

Clubul nostru va oferi și în acest an competițional discounturi la abonamentele Family Stand, Senior, Student ori Corpoate, unele dintre ele de până la 50%. Mai multe detalii puteți afla accesând secțiunea Abonamente de pe site-ul oficial. Mai mult, Știința dorește să-și fidelizeze fanii posesori ai abonamentului STANDARD. Astfel, suporterii Universității Craiova care doresc să-și reînnoiască abonamentele pe care le-au avut în campionatul 2014-2015 beneficiază în plus de un discount de 15%. Trebuie să se prezinte cu vechiul abonament la magazinul oficial al clubului pentru a-l ridica pe cel nou.

Important! Pe baza abonamentului achiziționat la începutul stagiunii se intră la toate partidele de pe teren propriu ale alb-albaștrilor, inclusiv la meciurile din Cupa României și Cupa Ligii.

Abonamentele se pot achiziționa accesând link-ul http://www.biletecsuc.ro/ , dar și de la magazinul oficial al clubului situat în zona English Park.