”Ținem să vă mulțumim că ne-ați ajutat mai mult decât organele statului. INML nu a acționat corect. Sunt numai anomalii, numai prostii, nimic real din ce se întâmplă acolo.

Pe noi nu ne-a sunat nimeni. Ne va anunța domnul Tonel Pop dacă se află ceva. Nu au curaj, ăștia acoperă pe adevărații vinovați.

Citește: Raport EXPLOZIV al INML

Să le fie rușine procurorilor DIICOT. Nu și-a făcut datoria. Ei au știut de la început. Ei au știu din prima clipă ce se întâmplă la Caracal. Luiza a fost răpită. Sunt o șleahtă de nemernici. Anchetatorii sunt foarte comozi, ce îi interesează pe ei? Trece ziua, își iau banul.

Mint. Noi vom merge la alte laboratoare din afară. Îi vom face de râs. Trebuie să își facă datoria, nu să mintă sau să ne înjosească”, a spus bunicul Luizei.

Mama Luizei Melencu a reacționat imediat după comunicatul DIICOT privind testul ADN al oaselor găsite în padure.

”Refuz să cred că Luiza este moartă. Sunt niște aberații. Încearcă să ne ducă de nas. Probabil cred că suntem copii. Copilul mi l-au luat viu, întreg, mie nu îmi arată un dinte sau un os. Eu dacă vreau să o îngrop creștinește, vreau dovezi clare. Vrem adevărul. Vor să o declare moartă pentru a închide cazul.” a spus mama Luizei Melencu.

 

Și avocatul Tonel Pop a avut o reacție dură la adresa procurorilor DIICOT.

”Nu înțeleg de ce nu au spus asta din prima. Expertiza INML putea spune acest lucru mult mai devreme. Nu trebuiau atâtea zile. Cred că au început să ia lucrurile mult mai în serios și spun lucrurile de care sunt sigure.

Eu spun că sunt mult mai multe probe care vor fi supuse expertizei, de unde se poate extrage ADN-ul, însă nu putem sta atâtea zile.

Pe mine mă irită aceste analize antropologice care spun că oasele aparțin între 15 și 19 ani. Ambele fete se aflau în acest interval de vârstă.

Acel bărbat sau operator și-a bătut joc de familiile fetelor și întreaga presă. Familiile au suferit enorm. Toată țara a stat cu sufletul la gură. Acest domn ar trebui anchetat. Nu trebuia să încuie documenul. Este o mare bătaie de joc”, a declarat Tonel Pop.