Evenimentul Zilei > Actualitate > Familia Simonei Halep are probleme cu ANAF-ul! S-a trecut la EXECUTĂRI SILITE
Familia Simonei Halep are probleme cu ANAF-ul! S-a trecut la EXECUTĂRI SILITE

Familia Simonei Halep are probleme cu ANAF-ul! S-a trecut la EXECUTĂRI SILITE

Familia Simonei Halep are probleme cu ANAF-ul, pe fondul unor datroii neplăcute. Fiscul a scos la vânzare una dintre clădirele deținute de tatăl tenismenei, Stere Halep.

Este vorba despre proprietatea unei firme din comuna Vulturu, la care tatăl Simonei Halep este unic asociat și administrator, potrivit replicaonline.ro.

ANAF organizează pe 24 mai, la Serviciul Fiscal Hârșova, licitație pentru vânzarea unui bun deținut de debitorul La Stelică SRL. Este vorba despre o clădire (spațiu de producție a băuturilor alcoolice), în suprafață de 167,81 metri pătrați, plus terenul aferent, de 1.000 metri pătrați, situată în localitatea Vulturu, cu un preț de pornire al licitației de 50.758 lei, fără TVA. 

Clădirea este execută silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru care datează încă din mai 2013, pentru datorii la finanțele din Hârșova, mai menționează sursa citată.

La Stelică SRL din Vulturu a fost înființată în 1992 și a vrut să fie un magazin sătesc. Astăzi spațiul scos la vânzare de ANAF are și spațiu de producție al băuturilor alcoolice. 

La Stelică SRL a avut în anul 2016 o cifră de afaceri de 211.607 lei și a înregistrat un profit de 12.650 de lei, fără niciun angajat. Firma a acumulat însă datorii de 583.916 lei. Firma îl care ca unic asociat pe Stere Halep, tatăl Simonei Halep.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: