Evenimentul Zilei > Social > Familia blestemată
Familia blestemată

Familia blestemată

Doi fraţi şi verişoara acestora au murit, iar o altă persoană a fost grav rănită, sâmbătă noaptea, după ce maşina în care se aflau a derapat din cauza vitezei mult prea mari, în condiţiile în care şoseaua era acoperită cu gheaţă, şi a intrat într-un tramvai.

Ironia sorţii, cei patru se întorceau de la un parastas. Fraţii morţi în accident îşi pierduseră mama şi tatăl, anul trecut, în decursul a doar şase luni. Potrivit anchetatorilor, în Dacia 1310 condusă de Nicu Moţoc, 29 de ani, se mai aflau sora acestuia, Cristina, 20 de ani, verişoara lor, Loredana Iacob, 17 ani, precum şi o prietenă a acestora, de 18 ani, ce ocupa scaunul din dreapta şoferului.
 
Pe Şoseaua Colentina, din cauza vitezei excesive (aproximativ 100 de kilometri/oră), Nicu a pierdut controlul autoturismului care a derapat, a intrat apoi pe contrasens şi s-a izbit violent de un tramvai al liniei 21 ce se retrăgea la depou. Impactul a fost atât de brutal încât şoferul, sora acestuia şi tânăra de 17 ani au murit pe loc, iar fata aflată pe scaunul din dreapta bărbatului a fost rănită, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Fundeni. Echipele de descarcerare s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră pentru a scoate cadavrele tinerilor din maşină.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: