Evenimentul Zilei > Sport > Fac bani și din piatră seacă. Metoda prin care au strâns 120.000 de euro
Fac bani și din piatră seacă. Metoda prin care au strâns 120.000 de euro

Fac bani și din piatră seacă. Metoda prin care au strâns 120.000 de euro

Conducătorii unei echipe de liga a 4-a au făcut rost de bani în plină pandemie, fără mari bătăi de cap.

Oficialii unui club din liga a 4-a germană, Lokomotiv Leipzig, au vândut 120.000 de bilete la o partidă cu un adversar al cărui nume nu a fost făcut public. Tichetele au costat 1 euro, iar evenimentul este unul ce va putea fi urmărit on-line. Conducătorii au spus că banii strânși vor fi folosiți pentru a achita datoriile acumulate în perioada pandemiei,

„Când am început campania pe 19 martie, aproape nimeni nu s-ar fi aşteptat ca să depăşim ştacheta de 120.000 atât de repede. În numele clubului vreau să le mulţumesc tuturor suporterilor din toată lumea care au făcut donaţii”, a declarat Thomas Loewe, președintele lui Lokomotiv.

„Va fi un stream live de pe stadion, reflectoarele vor fi pornite, iar comentatorii noştri radio de pe internet vor lucra la meci. Nu vă pot spune mai multe în acest moment.

Banii vor fi folosiţi pentru a menţine clubul în funcţiune. Avem 300 de jucători tineri, trebuie să plătim staff-ul şi să avem grijă de infrastructura clubului”, a explicat un alt oficial al clubului, conform bbc.com.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: