Femeia de 30 de ani l-a convins pe acesta că-i va dărui doi copii și o viață nouă aici, în București. Bărbatul chiar a crezut că avea să se căsătorească și să trăiască o adevărată poveste de dragoste în România, alături de Simona.

Pentru minciunile pe care le-a spus pentru a obține bunuri patrimoniale din partea bătrânului care a crezut în iubirea și bunele ei intenții, Simona Mărgăian a fost acuzată de înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave.

Simona pare să nu-și dea seama de gravitatea situației și nu recunoaște că i-ar fi spus lui Francesco că își dorește să trăiască alături de el sau să-i dăruiască fiice, scrie Cancan.

„M-am plimbat”, a răspuns Simona cu nonșalanță, când a fost întrebată ce a făcut ea în Italia. „Nu puteam să am relație cu cineva care este cu 40 de ani mai mare decât mine. Sunt handicapata? Eu îl vedeam ca pe un bunic”, a mai spus ea. „A inistat să mă mut acolo că el nu are pe nimeni și îi e teamă că moare în apartament. După ce mi-a făcut acte m-am mutat. Aprtamentul era foarte mare. Eu aveam partea mea, unde el nu intra niciodată”, a povestit ea. „Bicicleta o are de ani de zile, el are mașină. El lăsa în mașina în parcare și spunea că se simte bine pe bicicletă”, a mai spus ea, după ce bătrânul a declarat că bicileta este singurul lui mijloc de trasnport după ce a vândut mașinile pe care le avea pentru a-i trimite ei bani.