Evenimentul Zilei > Politica > Exclusiv. Un greu din PSD, admirator înfocat al ministrului PNL Marcel Boloș
Exclusiv. Un greu din PSD, admirator înfocat al ministrului PNL Marcel Boloș

Exclusiv. Un greu din PSD, admirator înfocat al ministrului PNL Marcel Boloș

Președintele organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, îl stimează ”absolut sincer” pe ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, pe care îl consideră ”extraordinar de competent”. Aceeași admirație o are însă și pentru Marcel Ciolacu pe care îl sprijină ”necondiționat” pentru șefia PSD la viitorul congres al partidului.

Felix Stroe și-a arătat admirația, public, pentru ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș. ”O spun obiectiv. România are un ministrul al Fondurilor Europene extraordinar de competent, de sufletist și de implicat în atragerea de fonduri  europene”, a declarat Felix Stroe, făcând referire la faptul că ministrul liberal sprijină consiliile județene din țară, indiferent de culoarea politică, la proiectele din Programul Operațional Infrastructura Mare și nu numai.    

”Cu sprijinul Ministerului Fondurilor Europene, condus astăzi de domnul ministru Boloș, pe care îl stimez absolut sincer și la modul superlativ, avem verde să dezvoltăm și alte proiecte în cadrul acestui POIM și să rezolvăm toate problemele pe care trebuie să le finalizăm”, a declarat liderul PSD Constanța, Felix Stroe, care conduce RAJA Constanța, cel mai mare operator regional în domeniul alimentării cu apă a populației din România, cu acționar majoritar Consiliul Județean Constanța.

La polul opus se află Lucian Bode, cel care ocupă ministerul pe care și Felix Stroe l-a deținut în guvernarea PSD. ”Abordările noastre sunt diferite. Nu pot să le combat pentru că domnul Bode are o experiență ca și președinte al Comisiei de Transporturi în Camera Deputaților. Eu spun că aș fi avut o altă abordare. Eram criticat la momentul respectiv de senatorul Eugen Teodorovici că sunt ”caporal” și cu asemenea metode nu poți să faci activitate ministerială. Viața va confirma care abordare e corectă. Dați-mi voie să nu îi dau notă domnului Bode”, a declarat Stroe, pentru EVZ.

În altă ordine de idei, PSD Constanța se pregătește de congresul partidului, unde ”organizația județeană Constanța susține necondiționat această echipă de conducere interimară, cu liderii ei, domnul Marcel Ciolacu și domnul Paul Stănescu”. Numele lui Eugen Teodorovici nu poate fi pus în discuție, având în vedere istoricul nu tocmai amical dintre cei doi, cu acuze reciproce de tipul ”securistule” contra ”discotecarule”. Așa că PSD Constanța merge pe mâna lui Marcel Ciolacu pentru președinte.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE