Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Polițiștii care le-au lăsat pe Luiza și Alexandra să moară au salarii de excelență
Exclusiv. Polițiștii care le-au lăsat pe Luiza și Alexandra să moară au salarii de excelență

Exclusiv. Polițiștii care le-au lăsat pe Luiza și Alexandra să moară au salarii de excelență

La aproape un an de la izbucnirea scandalului Caracal, ies la iveală amănunte uluitoare. Șefi care au gestionat dezastruoos dispariția celor două fete, Luiza și Alxandra, au primit salarii de excelență.

La propunerea șefilor, ofițerii pot primi câte 2.000 de lei în plus la salariu, timp de șase luni. Agenții primesc între 4 și 6 mii de lei, pentru aceeași perioadă.

Despre „Regizorii din IPJ Dolj” care au acordat ,,lucrăturile’’ de excepție se arată în postarea SNAP.

 

„Dragi polițiști din Dolj, vă aducem la cunoștință că premiile Oscar s-au acordat pe criterii necunoscute de majoritatea prostimii.

Au primit frații, nașii, finii, cei care nu știu cum au dispărut 400 de anvelope auto din curtea IPJ Dolj, sau cei care au gestionat foarte bine dispariția celor două fete Alexandra și Luiza.

Familiile acestor fete oare ce părere au?”, se arată în postare.

Mai mult, oamenii legii, revoltați de ceea ce se întâmplă, au mai precizat:

„Șefii nu pot renunța la obiceiurile rele și își recompensează oamenii de casă, fără să țină cont de normele metodologice și condițiile de acordare acestor ,,lucrături’’ de excepție.

Să-i aprobi salariu de excelență șefului de serviciu care a gestionat dezastruos disparițiile celor două fete, Alexandra și Luiza, ăsta da tupeu! Ba mai mult, nota de fundamentare este făcută de un fost internat la glumeți, căruia i-a fost ridicat pistolul din dotare!

Să mergi mai departe și să îi dai același salariu de excelență finului acestui șef de serviciu care a făcut cunoscut inspectoratul în toată țara, nota de fundamentare fiind întocmită de naș, este clar că scara ta de valori s-a inversat”.

 

Finul la care se face referire în postare este un ofițer, rudă cu Bonciu, care a fost promovat, recent, pe funcția de ofițer specialist.

Un alt aspect grav relatat de polițiști face referire la acordarea salariului de excelență polițiștilor responsabili de dispariția a sute de anvelope și a tone de carburant.

„Să-i acorzi premiul Oscar ofițerului care se ocupa de achizițiile publice atunci când din curtea inspectoratului au dispărut tone de carburant auto, 400 de anvelope auto etc și subordonatului acestuia care a făcut recepția anvelopelor auto dispărute, trebuie să fii un mare ignorant. Ce îl recomandă pe domnul ofițer? Vocea și talentul lui! Este fratele glumețului! Precum căpitanul de plai, acesta s-a ,,luptat’’ din greu cu Manea grosul și arțăgosul, Manea slutul și urâtul când au dispărut tonele de carburant auto din ,,tancurile’’ inspectoratului!

Numai că Oscarul se acordă actorilor și celor care lucrează la poliție, purtători ai ținutei de poliție!

S-a stabilit un nou record, 3 ,,lucraturi” de excepție la serviciul logistic! Oameni muncitori! Numai ca poliția nu este șantier!”, se arată în postarea de pagina Facebook a SNAP.

 

Grav este, în opinia polițiștilor reevoltați,  și modul în care „acești ofițeri ,,superiori’’ cu funcții de conducere au reinventat metodologia de acordare a ,,lucrăturilor’’ de excelență!”….

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: