Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv! Proxenetul ”șeic” și-a îmbrăcat mașina în piele de șarpe! Ce nebunie de bolid are!
Exclusiv! Proxenetul ”șeic” și-a îmbrăcat mașina în piele de șarpe! Ce nebunie de bolid are!

Exclusiv! Proxenetul ”șeic” și-a îmbrăcat mașina în piele de șarpe! Ce nebunie de bolid are!

Unul dintre proxeneții de la Dej, arestat în dosarul ”șeicilor proxeneți”, și-a îmbrăcat mașina, un Rolls Royce Wraith, de 400.000 de euro, în piele de șarpe și catifea.

Cosmin Pop are porecla ”șarpele” și ar face orice ca toate lucrurile din jurul lui să îi amintească de șerpi. După ce și-a luat un Rolls Royce Wraith, de la Alexandru Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, clujeanul a decis să își ”tuneze” mașina, iar pentru a asta a apelat la cel mai tare atelier din tuning din România, DCM Design.

Pe pagina de facebook a DCM Design, mașina a fost filmată din toată unghiurile, iar cel care s-a ocupat de ”tunarea” acesteia spune că a fost aceasta a fost îmbrăcată în piele de șarpe și catifea. Pe filmarea video apare și Cosmin Pop, în culmea fericirii. ”Am pus șarpe pe o mașină care este a unui tip căruia lumea îi spune șarpe. E de la Cluj. Cred că tot Clujul îl știe. Pielea de șarpe e foarte, foarte rezistentă. Într-un Rolls pot să te urci chiar dacă ești îmbrăcat la patru ace, chiar dacă ești îmbrăcat ca un vagabond. … E mișto.

Partea cea mai mișto la un Rolls e că poți să te îmbraci cum vrei. În momentul în care arată cam așa, atrage și invidie, invidie cumulată cu o chestie de ceva ce nu înțelegi ce se întâmplă. E o chestie ireală. Omul ăsta își produce porecla peste granițele țării. Omul ăsta stă foarte mult prin Austria și Germania. Astfel de lucrări se duc afara iar oamenii apreciază ce se face în țară. Este o chestie foarte mișto. Cât timp vezi o nebunie din asta, în varianta asta”, spune cel care vorbește despre mașina lui Pop Cosmin.

Procurorii de la Dej au arătat că ”Sharpele Nebunu” stătea mai mult prin Austria, Elveția și Italia, unde ducea tinere să se prostitueze în bordeluri de lux.

Ținută în garaj pe un covor

Rolls Royce-ul Wraith era ținut în garajul subteran al unui bloc din Cluj Napoca, pe un covor special, care împiedică acumularea umezelii.

”Șarpele” era atât de mândru de mașina lui încât i-a scos emblema de la Rolls Royce și i-a pus o altă emblemă cu o cobră.

Procurorii de la Dej spun că mașina a fost cumpărat cu bani adunați din prostituție, de tinerele care erau obligate să se prostitueze și îi trimiteau bani. ”Ratele sunt achitate cu bani obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele Cristina P. și Alexandra G., trebuie observate transferurile de bancare. În continuare, arăt că din contul numitei Alexandra G. s-a transferat lui Bodi Alexandru Nicolae, în data de 14 august 2018 suma de 4.080 euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 … iar în data de 22.09.2019 s-a transferat suma de 2.045 euro către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935”, se arată în referatul prin care procurorii au cerut arestarea lui Cosmin Pop.

Autoturismul cu acest număr a fost tunat cu piele de șarpe, operațiune estimată de specialiști la aproximativ 20.000 de euro.

Rolls Wraith snake+velvet wrap.Video impreuna cu Tyrion Lannister de Romania, Pop Cosmin si Mihai Drilea.

Publicată de Dcm Design pe Marţi, 29 octombrie 2019