Evenimentul Zilei > Justitie > EXCLUSIV PRINT. Consilierul vicepremierului Daniel Constantin făcea paradă cu banii din șpăgi
EXCLUSIV PRINT. Consilierul vicepremierului Daniel Constantin făcea paradă cu banii din șpăgi

EXCLUSIV PRINT. Consilierul vicepremierului Daniel Constantin făcea paradă cu banii din șpăgi

Un caz fără precedent într-un dosar al procurorilor DNA. Doi politicieni din partidul lui Dan Voiculescu nici nu au încasat bine șpaga că au început să facă achiziții exorbitante și să se laude cu banii

Ancheta procurorilor DNA în cazul lui Daniel Bran (PC), fostul consilier al ministrului Agriculturii Daniel Constantin (PC), și Cătălin Dumitru (PC), fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), a început după ce aceștia au început să se laude cu șpăgile primite și să-și cumpere mașini de lux sau apartamente selecte.

Citeşte în ediţia de print a “Evenimentului zilei” pe ce au cheltuit cei implicaţi în acet dosar banii dintr-o mită de 1,5 milioane de euro.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.