Exclusiv. Parchetul General intervine în scandalul momentului. Procurorii analizează imaginile din scandalul cu minore legat de fostul deputat PSD Bălășoiu

Exclusiv. Parchetul General intervine în scandalul momentului. Procurorii analizează imaginile din scandalul cu minore legat de fostul deputat PSD Bălășoiu

Procurorii Parchetului General analizează în aceste momente imaginile care au stat la baza scandalului sexual în care ar fi implicat ex deputatul PSD Aurel Bălășoiu, spun surse judiciare pentru EVZ.

Motivul acestei analize este acela că anchetatorii vor să vadă dacă există suficiente probe pentru a deschide dosar penal în cauză. Este verificată și suspiciunea legat de faptul că partenerul ar fi un minor, potrivit acelorași surse. Scandalul a izbucnit sâmbătă seara când au apărut imagini cu un tânăr gol cu care fostul deputat ar fi întreținut relații sexuale.

Despre tânărul din imagini au apărut speculații cum că ar fi minor. Pe de altă parte surse judiciare spun că tânărul ar avea 22 de ani și nu s-a făcut nicio anchetă având în vedere că nu a  fost depusă nicio plângere. Aurel Bălășoiu, deputat în Parlamentul României a fost exclus din PSD după ce au apărut imaginile, social democrații spunând că nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a morale creștine.

Aurel Bălășoiu susține că nu ar fi el în imaginile compromițătoare

Pe de altă parte, deputatul spune că nu este el în imagini și a explicat că nu va demisiona din Parlament.  Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Camerei Deputaților, deputatul Aurel Bălășoiu este căsătorit și absolvent al Facultății de Teologie al Universității Pitești, județul Argeș. El a fost primar timp de mai multe mandate în comuna Rociu din județul Argeș și este deputat în Parlamentul României din decembrie 2020. PSD Argeș a publicat pe pagina oficială un mesaj prin care informează că a luat act de decizia conducerii PSD și că, totodată, „se delimitează ferm de orice atitudine imorală și solicită de urgență demisia”. 

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am luat act de decizia conducerii PSD de excludere din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. Rămânând consecvent principiilor sale, PSD Argeș se delimitează ferm de orice atitudine imorală și solicită de urgență demisia sa din Parlamentul României”, a scris conducerea PSD Argeș.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro