Evenimentul Zilei > Politica > EXCLUSIV Mircea Geoană președinte? A furat startul alegerilor din 2024! Cristoiu: Nu am nicio îndoială (VIDEO)
VIDEO

EXCLUSIV Mircea Geoană președinte? A furat startul alegerilor din 2024! Cristoiu: Nu am nicio îndoială (VIDEO)

Deși mai sunt aproape 3 ani până la viitoarele alegeri prezidențiale, apar deja primii candidaţi la preşedinţia României în perspectiva anului electoral 2024. George Simion este foarte ocupat să străbată țara, ținta lui fiind să ajungă la publicul. Însă nici marele perdant din 2009 în fața lui Traian Băsescu, Mircea Geoană, nu se lasă mai prejos.

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, la invitația jurnaliștilor Robert Turcescu şi Mirel Curea, în podcastul transmis pe canalul de YouTube EVZ_Capital şi pe pagina de Facebook evz.ro, ultimele mișcări din prim-planul vieții politice. Se pare că în viitoarele alegeri prezidențiale înregistrează deja primele campanii.

Cristoiu: Are o întreagă mașinărie în presă

Analistul a remarcat că secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a demarat deja o campanie de imagine în vederea candidaturii la președinție. Campanie care nici măcar nu e una discretă. „Toată această atmosferă de campanie electorală mi se pare o prostie. Geoană ca adjunct al NATO nu stă de vorbă cu olandezii. A dat 3 interviuri, a făcut turul televiziunilor. Are o întreagă mașinărie în presă”, a explicat Cristoiu.

„Geoană își așterne covorul de PR”, a remarcat Turcescu pe marginea unui interviu acordat recent de Geoană în podcastul lui George Buhnici.

Geoană, dragostea mea

În vara lui 2021, presedintele PSD, Marcel Colacu, a afirmat despre candidatul la presedintie al PSD ca va fi decis în urma unei competitii interne, dar nu exclude sustinerea lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale din 2024. Referitor la un potențial război al Rusiei cu Ucraina, Geoană a declarat că NATO va transmite Rusiei o serie de propuneri de colaborare în scris, într-o nouă încercare de a evita un conflict armat în Ucraina.

Ediția completă a podcastului poate fi vizionată aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa [email protected]