Indiferent că stă în casă, că iese la masă cu prietenii sau cu iubita sa, Mario Fresh este cât se poate de dichisit. Are și o soră și, e de înțeles că multe din pedanterii le-a deprins și de la aceasta, încă din copilărie. Apoi, după cum dă de înțeles, era fascinat de rutina de beauty pe care a văzut-o la mama sa, astfel că, de mic, a vrut și el să participe.

Tânărul, dezinhibat, nu s-a sfiit să împărtășească cu fanii lui un tabiet pe care l-a deprins din copilărie. Avea cam vârsta de grădiniță când i s-a făcut manichiura. „Prima mea programare la mani”, a scris Mario Fresh alături de o fotografie cu el, super drăgălaș și mic, stând cuminte și fericit în fața unei manichiuriste care îi taie unghiile. La cum arată de simpatic, nu e de mirare că peste 11.200 de fani au apreciat fotografia.

Mario Fresh, cuprins de nostalgie

Zilele acestea Mario Fresh e puțin nostalgic legat de trecerea timpului. El a mai distribuit pe rețelele sociale alte două imagini, în care apare, gânditor, într-o ținută lejeră. ”Ghiciți acum cât timp am făcut pozele astea! Trece timpul ăsta…. pffff”, a comentat artistul.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.