Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv. Mario Fresh obsedat de beauty din grădiniță. Avem dovada!
Exclusiv. Mario Fresh obsedat de beauty din grădiniță. Avem  dovada!

Exclusiv. Mario Fresh obsedat de beauty din grădiniță. Avem dovada!

Mario Fresh nu este doar un cântăreț talentat și cu voce minunată, ci un tânăr bărbat foarte atent la cum arată. Pune mare accent pe îngrijirea personală și asta se vede. Dar, nici gând să fie ceva deprins după ce și-a lansat cariera. Apucăturile sunt mult mai vechi.

Indiferent că stă în casă, că iese la masă cu prietenii sau cu iubita sa, Mario Fresh este cât se poate de dichisit. Are și o soră și, e de înțeles că multe din pedanterii le-a deprins și de la aceasta, încă din copilărie. Apoi, după cum dă de înțeles, era fascinat de rutina de beauty pe care a văzut-o la mama sa, astfel că, de mic, a vrut și el să participe.

Tânărul, dezinhibat, nu s-a sfiit să împărtășească cu fanii lui un tabiet pe care l-a deprins din copilărie. Avea cam vârsta de grădiniță când i s-a făcut manichiura. „Prima mea programare la mani”, a scris Mario Fresh alături de o fotografie cu el, super drăgălaș și mic, stând cuminte și fericit în fața unei manichiuriste care îi taie unghiile. La cum arată de simpatic, nu e de mirare că peste 11.200 de fani au apreciat fotografia.

Mario Fresh, cuprins de nostalgie

Zilele acestea Mario Fresh e puțin nostalgic legat de trecerea timpului. El a mai distribuit pe rețelele sociale alte două imagini, în care apare, gânditor, într-o ținută lejeră. ”Ghiciți acum cât timp am făcut pozele astea! Trece timpul ăsta…. pffff”, a comentat artistul.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.