Evenimentul ZileiMondenEXCLUSIV: George Simion, nuntă cu peste 40 de perechi de nași! Theo Rose îi cântă șefului AUR. Video

EXCLUSIV: George Simion, nuntă cu peste 40 de perechi de nași! Theo Rose îi cântă șefului AUR. Video

EXCLUSIV:  George Simion, nuntă cu peste 40 de perechi de nași! Theo Rose îi cântă șefului AUR. Video
Se fac pregătiri pentru nunta anului în România. În vârstă de 35 de ani, George Simion o ia în căsătorie pe Iulia Burceu în cadrul unui eveniment la care este invitată, literalmente, toată lumea.

Prezent în podcastul „România lui Cristache”, liderul Alianței pentru Unirea Românilor a lansat o invitație și către societatea mai mult sau mai puțin civilă românească.

Ionuț Cristache: Deci Coldea vine la nuntă sau nu?

George Simion: Nu știu, domnule, să vină… Să vină și prietena dumnealui, doamna Kovesi…

Ionuț Cristache: Pe Klaus Iohannis îl așteptați?

George Simion: Doamne ajută! Dar nu vine…

Ionuț Cristache: De ce?

George Simion: Am înțeles că are o reținere față de noi pentru că suntem singurul partid pe care nu-l controlează.”

Premierul și președinții celor două camere ale Parlamentului au primit de asemenea invitații la nunta care ar putea să intre în Cartea Recordurilor pentru numărul de perechi de nași.

„O să avem câte o pereche pentru fiecare județ.”, a precizat George Simion, într-o declarație care a dus la o inevitabilă criză de râs în regie, de la care s-au molipsit atât moderatorul, cât și invitatul.

Nunta va avea loc pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea și sunt așteptați chiar și zeci de mii de invitați. Vor fi trei scene amplasate în aer liber, pe care vor cânta mai mulți artiști, printre care și una dintre cele mai îndrăgite voci ale momentului, Theo Rose.

„Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi.”

Niciun lider al coaliției nu a confirmat participarea la eveniment, însă invitația rămâne deschisă până în ultima clipă.

Pentru a urmări interviul întreg cu George Simion în podcastul „România lui Cristache”, intrați pe canalul de Youtube EVZ Capital.

 

 

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro

Accesează: