Evenimentul Zilei > Actualitate > Exclusiv.Dosar misterios. Zeci de victime moarte. Caz de dosarele X în județul lui Dragnea
Exclusiv.Dosar misterios. Zeci de victime moarte. Caz de dosarele X în județul lui Dragnea

Exclusiv.Dosar misterios. Zeci de victime moarte. Caz de dosarele X în județul lui Dragnea

Un dosar penal cu zeci de morți suspecte a fost deschis de polițiștii unei secțiii rurale dintr-o comună din județul Teleorman. Proprietarului unei ferme de animale i-au murit caprele și oile pe islazul comunal. Fermierul a declarat, în exclusivitate pentru evz.ro, că se știe cine este vinovatul care ar fi pus o „momeală” criminală din răzbunare. Oficialii IPJ Teleorman spun, însă, că se fac cercetări. Se așteaptă rezultatul autopsiei...unei capre, luată de la fața locului de polițiști.

Fermierul din Vătaș, comuna Poieni, a povestit, în exclusivitate pentru evz.ro, cum s-a văzut lovit în plin chiar atunci când ovinele sale erau gestante. Dintr-o răzbunare, zice el.

L-am contactat și și-a spus năduful: „Am o fermă de capre iar, într-o zi, am aflat, cu stupoare, că îmi mor caprele, țapii și niște oi, pe islaz, unde erau la păscut. Când am ajuns, multe erau la pământ și făceau spume la gură. Le-am și filmat…”.

Dănuț Tudorache a mai spus că a găsit pe islazul comunal „mai multe grămezi de uruială amestecată cu azotat”. Urluiala este o atracție pentru rumegătoare, dar azotatul este o adevărată otravă.

Drept urmare, după ce caprele și oile care au mâncat din „capcana” întinsă de un răuvoitor, multe dintre ele s-au prăbușit, chiar la pășune.

Altele, povestește fermierul, au sucombat în curtea lui, după o perioadă de agonie.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE