Evenimentul Zilei > EVZ Play > Exclusiv. Dan Puric, președinte?! „Mă vezi pe mine mumie la Cotroceni?” – Video
VIDEO

Exclusiv. Dan Puric, președinte?! „Mă vezi pe mine mumie la Cotroceni?” – Video

După ce Marcel Ciolacu i-a menționat numele maestrului Ion Cristoiu ca posibil candidat la alegerile prezidențiale în 2024, a venit rândul actorului Dan Puric să răspundă la o întrebare la care cu siguranță foarte mulți români așteaptă răspunsul. Momentul s-a consumat într-o ediție specială a podcastului România lui Cristache.

„Domnule Puric, ați reflectat vreodată la posibilitatea candidaturii la președenție?”, a lansat întrebarea jurnalistul Ionuț Cristache.

„Eu?! Nu. Pentru că nu mi-aș ajuta poporul. Structura, din punctul ăsta de vedere, este viciată. Vârful piramidei nu poate să răspundă de bază. Prin ceea ce fac eu scriind sau vorbind, repar baza. Dar asta nu înseamnă că sunt indiferent. Dacă pe mine mă pui cu felul meu de a fi așa… Mă vezi pe mine mumie la Cotroceni?”, a respins oferta îndrăgitul actor. 

Pe cine va sprijini Dan Puric la alegeri?

„Vă gândiți să vă oferiți sprijinul pentru o cauză politică în 2024?”, a insistat jurnalistul.

„Da, am susținut și acum, toate partidele care mi s-au părut naționaliste și creștine. A fost Coaliția pentru Națiune cu domnul doctor Răzvan Constantinescu, un om extraordinar. Dar s-a diluat, s-a rupt partidul. M-am mai dus pe la ARCA, n-au mai dat niciun semnal. Eu întotdeauna l-am susținut pe domnul Călin Georgescu și îl susțin în continuare, care e specialist în mediu și are un discurs politic. Este un om care cu foarte multă demnitate să reprezinte interesele românilor. Ia uitați-vă la Orban al Ungariei cum pune problema.”, a mai spus actorul.

Generație nouă, speranțe noi

„Mulți se întorc și sunt dezamăgiți. Sunt inteligenți, sensibili. Sunt lucruri care nu merg pe program. Sunt vindecări miraculoase. Ne-am vindecat de toate rănile istoriei. Gândește-te la toate imperiile care au fost pe lângă noi, care ne-au chinuit și noi am reușit să dăinuim. Spunea Mircea Vulcănescu că dacă printr-o catastrofă naturală poporul român va dispărea, cei care vor veni aici, nu se știe prin ce miracol, tot popor român ajung.”,  a adăugat Dan Puric.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro