Exclusiv. Cine ne mai ferește de foamete? Contrapunct Evz

Exclusiv. Cine ne mai ferește de foamete? Contrapunct Evz

Securitate alimentară României poate fi asigurată doar dacă politicile publice țin cont de interesele și nevoile fermierilor și investitorilor în agricultură autohton.

Pe de-o parte suntem îndemnați să mâncăm făină din greieri, pe de altă parte, grâul românesc putrezește în silozuri. Astăzi la emisiunea Contrapunct, Dan Andronic și Mirel Curea îl au ca invitat pe unul din liderii fermierilor, Ștefan Muscă, președintele Sindicatului Fermierilor Patrioți. Aceasta apără cu înverșunare interesele românilor care încă mai lucrează pământul, cresc animale și udă grădinile de legume de dimineața până seara.

Recent, Ștefan Muscă spunea: "Am început anul cu mari strigăte de disperare, pentru a destupa urechile politicienilor. Comunitatea europeană cere distrugerea zootehniei românești și Olanda vine în țara mea cu carne expirată. Oare acești politicieni cui fac jocurile? Pentru fermierul din România nu fac absolut nimic". De la ora 12.00 pe Canalul de Youtube HAI România! o nouă emisiune cu doi ziariști incisivi și un invitat de marcă.

Ne puteți urmări și pe Google News