Evenimentul Zilei > Actualitate > EXCLUSIV! Bombă în dosarul Ayahuasca! DIICOT are o ”cârtiță” periculoasă
EXCLUSIV! Bombă în dosarul Ayahuasca! DIICOT are o ”cârtiță” periculoasă

EXCLUSIV! Bombă în dosarul Ayahuasca! DIICOT are o ”cârtiță” periculoasă

În dosarul de trafic de droguri de mare risc, în care fostul șef al Serviciului Secret din Ministerul de Interne, este trimis în judecată, alături de iubita lui, Vanessa Youness, apare o informație extrem de interesantă.

Cu o zi înainte de data fixată pentru percheziții, 14 decembrie 2019, iubita chestorul Oltean, Vanessa Youness, a primit un mesaj codat de la o persoană necunoscută, care purta doar un indicativ, ”AM”.

Mesajul cu pricina se referă cât se poate de clar la anularea ”întâlnirii” de trei zile, unde urmau să se consume droguri de mare risc precum DMT sau Harmine, cunoscut sub numele de ”drogul viselor albastre”, deoarece le dă celor care consumă halucinații colorate în albastru. După ce au verificat împrejurimile clădirii unde s-a ținut loc ședința de șamanism, cei doi au decis să continue.

”O persoană neidentificată până în prezent i-a comunicat inculpatei Youness Ama Vanessa, în limba engleză. de pe nr. de telefon +191977086… că apreciază munca sa și a avertizat-o ca sub pretextul că s-a stricat centrala termică sau orice alt pretext să anuleze evenimentul, să pară că s-a întâmplat un accident neprevăzut care îi împiedică să mai susțină evenimentul de la clinică, existând suspiciunea rezonabilă că a intenționat să avertizeze despre intervenția organelor de anchetă ce urma să aibă loc a doua zi”, se arată în rechizitoriu.

Interesant este că numărul cu prefixul 00191 nu este alocat niciunei țări din lumea asta, fiind cel mai probabil o cartelă emisă în Marea Britanie.

Vanessa își cheamă iubitul de urgență

Speriată de acest mesaj, Vanessa Youness îl sună pe iubitul ei, chestorul Gelu Oltean, care are ca principal scop protecția iubitei lui. Discuția a fost interceptată în data de 13 decembrie 2019, la ora 12.29.

Vanessa: Cum e?
Gelu: Am ieșit un picuț
Vanessa: Și?
Gelu: Totul e liniștit.
Vanessa: Hai vino te rog că nu știu ce să facem, trebuie să decidem ce facem.
Gelu: Bine, hai că mă întorc.

”Din conținutul acestei convorbiri rezultă că ce doi inculpați erau îngrijorați în urma avertizării primite prin mesajele de pa wattsapp și după verificare făcută în împrejurimile clinicii de către Oltean Gelu, cei doi analizau dacă vor continua organizarea ceremoniei sau o vor anula”, se mai arată în rechizitoriu.