Evenimentul ZileiPoliticaEXCLUSIV Arta de a cădea pe coaja de banană! Își pregătește Simion mandatul de președinte? „El poate să încaseze orice” (VIDEO)

EXCLUSIV Arta de a cădea pe coaja de banană! Își pregătește Simion mandatul de președinte? „El poate să încaseze orice” (VIDEO)

VIDEO
Românii nu se dezmint: după o foarte scurtă perioadă de îngrijorare privind un posibil conflict cu ruşii, conaţionalii noştri au dat startul la miştouri şi băşcălie pe reţelele de socializare.

Incidentul de la Iași, când liderul AUR a fost împroșcat cu cerneală aducând aminte de agresiunea similară, de acum două decenii, în care a fost implicat fostul președinte Emil Constantinescu, este subiectul săptămânii. Invitații lui Robert Turcescu în podcastul difuzat pe canalul de YouTube EVZ_Capital şi pe pagina de Facebook evz.ro au pus în discuție mai multe fațete ale episodului cu cerneala.

Cristoiu: Dacă ești firesc și cazi pe coaja de banană, nu râde nimeni

Jurnalistul Ion Cristoiu a remarcat un lucru care i se pare important despre George Simion, și anume că acesta știe să întâmpine astfel de situații delicate, spre deosebire de mult prea oficialul și țeapănul Iohannis. „Momentul e net diferit din punct de vedere politic față de Constantinescu. E un gest asemănător alunecării pe o coajă de banană.

Ne puteți urmări și pe Google News
Întrebarea zilei: cum ar cădea solemnul Iohannis pe o coajă de banană? Sursa: arhiva EVZ

Dacă ești un tip firesc și cazi nu râde nimeni. Dacă ești ca Iohannis, solemnitatea întruchipată și când doarme, lumea râde. George Simion nu e un om solemn, e o chestie extraordinară. Poate să încaseze orice, este firesc, iată una din forțele lui”.

Și-a înscenat Simion atacul?

Pe de altă parte, jurnalistul Mirel Curea a lansat o ipoteză interesantă: co-președintele AUR ar fi înscenat întregul moment de la Ziua Unirii pentru a poza ca erou. „El nu a avut reflexe necondiționate. Uitați-vă la limbajul corpului”, a observat Mirel Curea.

Ediția integrală a podcastului poate fi vizionată aici:

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro

Accesează: