Evenimentul Zilei > Politica > EVZ TV. Robert Turcescu, întrebare cheie despre AUR: cine conduce, de fapt, partidul?
EVZ TV. Robert Turcescu, întrebare cheie despre AUR: cine conduce, de fapt, partidul?

EVZ TV. Robert Turcescu, întrebare cheie despre AUR: cine conduce, de fapt, partidul?

În cadrul emisiunii ContrapunctEVZ, Robert Turcescu pune o întrebare cheie despre AUR:, Cine conduce, de fapt, acest partid?

Robert Turcescu, întrebare cheie despre AUR: cine conduce partidul?

Întrebarea sa își găsește răspuns chiar din partea jurnalistului Dan Andronic, care pune lucrurile într-o nouă lumină.

În timpul emisiunii EVZ Play de la GOLD FM, Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu dezbat mai multe subiecte aprinse din sfera politicii românești.

Unul dintre subiectele discutate în ultima ediție a emisiunii o are ca protagonistă pe Diana Șoșoacă, fosta senatoare AUR care a fost recent exclusă din partid.

„Voi nu vedeți? Comanda nu este la George Simion. Era săracul aseară la Gâdea. Era strivit… se vedea că nu el conduce partidul. Claudiu Târziu a făcut o postare, a zis ceva de genul „fiecare pasăre pe limba ei piere”, apropo de Șoșoacă.

Șoșoacă însă a invadat aseară și RomâniaTV și RealitateaTV. Era însoțită de Ninel Peia. Deci Șoșoacă era pe televizoare, și mă uitam la ziariști. L-am văzut pe Cartianu. Am râs. Avea în spate un tablou cu floricele și tăcea.

Șoșoacă tuna, fulgera, Cartianu nu zicea nimic. Nimeni nu se ia cu ea în gură la TV. Peste tot pe unde se duce face audiență. Va fi „răsfățată” peste tot”, spune Robert Turcescu.

Robert Turcescu, întrebare cheie despre AUR: cine conduce partidul?

Dan Andronic consideră că cel mai important este motivul pe care lumea nu intră în discuții cu Diana Șoșoacă. Sau motivul pentru care o fac.

„De ce ar intra cineva în această bătaie cu noroi. Ce să dovedești? De ce cei de la AUR ar intra într-o bălăcăreală de tip Șoșoacă. Poate George Simion știe și el să înjure și să facă spume la gură…”, spune Andronic.

„Faptul că cei de la AUR nu intră la bătaie cu Șoșoacă mi se pare o decizie corectă. E același lucru când ai celebra mahalagioaica din bloc. Nu te cerți cu ea”, mai spune Andronic.

Turcescu: „Șoșoacă are un discurs coerent, se vede că este avocată. Are cuvintele la ea. O pândește un singur risc. A observat nevastă-mea aseară și i-am dat dreptate. Zice să vezi că și asta ca și Dăncilă se schimbă. Devine o vedetă de televiziune”, spune Robert Turcescu.