Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ TV. Prof. Daniel David. Ce trăsături psihologice ale românilor s-au accentuat în perioada pandemiei
VIDEO

EVZ TV. Prof. Daniel David. Ce trăsături psihologice ale românilor s-au accentuat în perioada pandemiei

Invitat la emisiunea „Întrebări esențiale” de la Evenimentul Zilei TV, psihologul Daniel David, profesor universitar și rector al Universității Babeș-Bolyai, a vorbit, în a doua parte a interviului, despre cum s-au schimbat oamenii în timpul pandemiei.

Criza COVID schimbă raporturile dintre țări și popoare. Care sunt trăsăturile psihologice ale poporului român pe care ar trebui să mizăm pentru a deveni o națiune mai puternică.

Ce ar putea să ne unească acum, când suntem parcă mai divizați ca niciodată. Cum sunt tinerii de astăzi față de cei din alte generații, pe ce trăsături ale lor trebuie să mizăm ca să schimbăm în bine România, bătrânii de astăzi pot fi convinși că poate exista „mai bine” și pentru ei, ce trăsături psihologice ale românilor s-au accentuat în perioada pandemiei de COVID-19, sunt doar câteva dintre subiectele discutate de psihologul Daniel David si de Dan Marinescu la emisiunea „Întrebări esențiale” de la EVZ TV.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: