Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ TV. „Întrebări esențiale” cu Dragoș Tudorache. Criza COVID și bătălia politică (II)
VIDEO

EVZ TV. „Întrebări esențiale” cu Dragoș Tudorache. Criza COVID și bătălia politică (II)

Invitat la emisiunea "Intrebari esentiale" de la EvZ TV, Dragos Tudorache, presedintele executiv al PLUS si fost ministru de Interne in Guvernul Ciolos, a vorbit despre influenta tot mai mare pe care o au clanurile interlope in Romania.

Criza COVID si batalia politica. Unde a gresit Guvernul Orban in gestionarea epidemiei si de ce nu mai respecta o parte dintre romani regulile de preventie. Aceasta este tema principala din partea a doua interviului pe care Dragos Tudorache, presedinte executiv al PLUS si europarlamentar, i l-a acordat jurnalistului Dan Marinescu.

Cat au contat interventiile Avocatului Poporului si ale CCR in batalia cu epidemia? Pot fi banuite aceste institutii de jocuri politice? Cum trebuie combatute teoriile conspiratiei? Mai pot fi oamenii convinsi sa respecte regulile? Ce se va intampla dupa ce epidemia va fi pusa sub control? Ce facem cu economia? Cum se vor schimba raporturile dintre state? Vor fi aceleasi centre de putere?

Va supravietui UE acestei crize? Va functiona planul de redresare aprobat de Consiliul European? Cand vor veni cei 80 de miliarde de euro in Romania? De ce vor fi conditionati acesti bani? Pe ce pot fi cheltuiti? Ce planuri ar trebui sa isi faca Romania? Veti afla raspunsurile la toate aceste intrebari urmarind emisiunea „Intrebari esentiale” de la Evenimentul Zilei TV, care l-a avut ca invitat pe Dragos Tudorache, coordonatorul Comitetului Executiv al Aliantei USR PLUS.