Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. Exclusiv. Mircea Diaconu și Costică Drăgănescu, dialog fabulos: „Ce mișto era când mă împușcai tu în frunte”
VIDEO

Evz.TV. Exclusiv. Mircea Diaconu și Costică Drăgănescu, dialog fabulos: „Ce mișto era când mă împușcai tu în frunte”

Prezenți la comemorarea a 30 de ani de la moartea regizorului Alexandru Tatos, eveniment desfășurat săptămâna trecută la Cinema Union, actorii Mircea Diaconu și Costică Drăgănescu au avut un schimb de replici savuros. Cei doi au depănat amintiri din timpul filmărilor la pelicula „Actorul și sălbaticii”.

„Băi, am făcut atâtea filme împreună cum nu îți închipui… Erai unu’ rău acolo… Daa, măh, eu aruncam cuțitul și pe urmă mă împușcai tu în frunte. Minunat!” sunt doar cîteva din replicile schimbate de cei doi mari artiști ai scenei românești în culise, înainte de începerea evenimentului care avea să marcheze 30 de ani de la dispariția marelui regizor Alexandru Tatos.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.