Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ.TV. „Dosare de presă”. Nadia Tătaru, o „Mama-Radio” a copiilor din România
VIDEO

EVZ.TV. „Dosare de presă”. Nadia Tătaru, o „Mama-Radio” a copiilor din România

În premieră, astăzi, la interviurile „Dosare de presă”, un om de radio. Unul care a avut o idee unică nu doar în Europa, dar și în lume, un post de radio dedicat în exclusivitate părinților și copiilor. Profesionistul de astăzi este Nadia Tătaru, iar ideea se numește „Itsy Bitsy”

Tânără mamă pe atunci, Nadia Tătaru a realizat câte lucruri trebuie să știe un părinte care vrea să-și crească copiii cât mai bine. Asta, în timp ce spală scutece, sterilizează biberoane și face câte și mai câte, adică are mâinile ocupate. Dar urechile nu, și-a spus! Drept pentru care, cu chin, cu chiu și cu vai, sub priviri ironic-amabile și zâmbete ipocrit-îngăduitoare, în 2005, de ziua lui Moș Nicolae, a pornit postul de radio Itsy Bitsy FM, un fel de al treilea părinte al oricărui copil, oricând la dispoziție în casele românilor.

Despre multe reușite pe calea undelor și nu numai ale echipei de la acest post, despre cum a devenit 1 Iunie zi liberă națională, despre subiectele apăsătoare care înnegurează astăzi copii și părinți deopotrivă, despre cum a rezolvat situațiile în care proprii copiii s-au aflat în situații dificile, într-un interviu marca „Dosare de presă”, cu profesionista media, Nadia Tătaru.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: