Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ TV. Adrian Năstase, la „Întrebări esențiale”. Dezvăluiri despre greșelile făcute de Dragnea și Dăncilă și relația cu Ponta
VIDEO

EVZ TV. Adrian Năstase, la „Întrebări esențiale”. Dezvăluiri despre greșelile făcute de Dragnea și Dăncilă și relația cu Ponta

Începând de astăzi, 11 iulie, Evenimentul zilei începe o serie de interviuri filmate cu mari personalități politice. Premul invitat al emisiunii „Întrebări esențiale”, realizată de jurnalistul Dan Marinescu, este fostul prim-ministru și fostul președinte PSD Adrian Năstase.

Fostul premier vorbește despre cum redesenează criza generată de pandemia de COVID -19 zonele de influență și relațiile dintre marile puteri, despre teoriile conspirației cu privire la apariția, răspândirea și existența virusului și despre cum se descurcă România în tot acest context global.

Adrian Năstase vorbește și despre alegerile din toamnă, despre cine are șanse mari să le câștige, despre o alianță forțelor de stânga, dar și despre șansele Gabrielei Firea de a câștiga un nou mandat de primar. Fostul lider PSD povestește despre relația cu Victor Ponta și despre greșelile făcute de Liviu Dragnea și Viorica Dancilă.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: