El spune că PNL a folosit, în toată această perioadă a pandemiei doar biciul, încălcări de drepturi și de libertăți, legi și ordonanțe neconstituționale, în timp ce economia este în picaj.

Potrivit liderului PSD, aceasta ar fi fost prioritatea zero a Guvernului.

„PNL nu a înțeles nici acum – când fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie, că restricțiile și îngrădirile la nesfârșit NU reprezintă o soluție! Că era – și este nevoie, de un parteneriat real între cetățean și autorități, nu de bici!

Era atât de greu în a DISCUTA cu toți factorii implicați? În a găsi soluții ÎMPREUNĂ? Era mult mai simplu pentru toată lumea și mult mai eficient, iar guvernului i-ar fi rămas timp suficient pentru a se concentra doar pe măsurile de redeschidere economică, pe relansarea economiei. Pentru că aceasta este de fapt treaba statului!

Dar aroganța politică și-a spus cuvântul. Guvernul PNL nu a fost interesat de niciunul dintre domeniile unde puteau găsi un partener de dialog! PNL nu a dat doi bani nici pe antreprenori, nici pe dascăli și elevi, nici pe reprezentanții cultelor religioase. Nu a avut încredere în ei și nu i-a considerat parteneri. PNL a folosit doar biciul, încălcări de drepturi și de libertăți, legi și ordonanțe neconstituționale!

Ceea ce este însă de-a dreptul halucinant, mai ales pentru un guvern așa-zis liberal, este abordarea față de economie. În loc să proiecteze măsuri care să redeschidă economia, prioritatea zero a Guvernului PNL a fost – și este și acum! – cum să țină închisă economia”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.