Evenimentul Zilei > Politica > Europarlamentarii noștri se ceartă pe posturile TV
Europarlamentarii noștri se ceartă pe posturile TV

Europarlamentarii noștri se ceartă pe posturile TV

Un număr de 17 europarlamentari români, majoritatea din PSD, au semnat o inițiativă prin care vor introducerea Antenei 3 în grila de programe tv recepționate în birourile din Parlamentul European.

 La ei se adaugă Maria Grapini – foto (PC), Norica Nicolai (PNL), dar și europarlamentarul independent, Mircea Diaconu. „Până acum, se prindeau Realitatea tv și TVR international, iar numărul canalelor e limitat pentru România la 2. Pesediștii nu mai suportă probabil să fie departe de Antena 3, când vin la Parlament, așa că au semnat o petiție prin care cer să-i vadă zilnic pe Mircea Badea & co.”, a scris europarlamentarul Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.

Până în acest moment, potrivit surselor EVZ, Realitatea Tv a făcut parte din rândul canalelor aflate în grila de programe tv recepționate în birourile din Parlamentul European tot la propunerea europarlamentarilor români, fiind nevoie de majoritatea aleșilor în PE din țara respectivă. Nu doar Cristian Preda nu este de acord cu inițiativa PSD, dar nici Theodor Stolojan sau Marian Jean Marinescu, potrivit unor surse.