Evenimentul ZileiPoliticaEUROPARLAMENTARE 2014. Frământări în partidele mici

EUROPARLAMENTARE 2014. Frământări în partidele mici

EUROPARLAMENTARE 2014. Frământări în partidele mici
După eșecul de duminică, în Noua Republică, mai mulți membri ai fostei sau actualei conduceri cer organizarea unui Congres Extraordinar în care să fie aleasă o nouă conducere.

Partidul condus de Mihail Neamțu a obținut la europarlamentare 0,27% din voturi. „Noua Republică nu este nici astăzi o organizație funcțională”, acuză semnatarii unui manifest publicat pe site-ul Noua Republica, printre care prim-vicepreședintele Ștefan Bargaoanu și mai multi foști și actuali vicepreședinți sau lideri de filiale.

Forța Civică se pregătește de un Colegiu Director în care vor analiza rezultatele (2,60%, semn că nu s-a produs transferul de popularitate de la Mihai Răzvan Ungureanu către propriul partid. „Nu ne lăsăm de politică”, a spus secretarul general al FC, Ștefan Pirpiliu. „Fiecare, deocamdată, se uită în propria ogradă. Peste două-trei zile se vor putea trage alte concluzii”. Președintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a limitat, ieri, a declara că știe că şi PSD „s-a confruntat cu o înfrângere zdrobitoare”. Iar duminică seara, MRU a ținut să precizeze că FC nu este un proiect al europarlamentarelor, ci un proiect pe termen mediu și lung.


Accesează: