„Eu cred că domnul Dragnea este un om responsabil și nu ar fi făcut aceste declarații dacă nu s-ar fi simțit cu adevărat amenința prin mesajele primite direct. Nu știu dacă ar trebui să spun acest lucru, dar eu și colegii mei ne amintim de o discuție privată de acest tip din urmă cu un an în care dumnealui a atras atenția asupra unei astfel de situații și ne-a spus că a primit mesaje de acest tip în urma cărora și-a simțit viața amenințată”, a declarat Țapardel.

Potrivit liderului PSD, Liviu Dragnea, anul trecut, asupra sa, a existat o tentativă de asasinare. Dragnea are chiar și informații despre asasinii plătiți și traseul acestora.          

Liviu Dragnea susține că patru străini au încercat anul trecut să-l asasineze. Liderul PSD cunoaște chiar și locul unde aceștia au fost cazați.

„Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine)", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.