Evenimentul Zilei > International > Este sfârșitul pentru prințul Harry! Decizia Casei Regale a fost atât de clară…
Este sfârșitul pentru prințul Harry! Decizia Casei Regale a fost atât de clară…

Este sfârșitul pentru prințul Harry! Decizia Casei Regale a fost atât de clară…

După o lună de „exil” în Canada, unde a locuit alături de soția lui, Meghan Markle, și fiul lor, Archie, Ducele de Sussex a poposit în Marea Britanie.

Prințul Harry s-a aflat miercuri la Edinburgh, Scoţia, pentru a participa la o conferinţă despre călătorii sustenabile, unul dintre ultimele angajamente oficiale în calitate de membru al Casei Regale britanice, înainte de a renunţa la acest statut la sfârşitul lunii martie.

Prezența acestuia în Edinburgh se datorează, potrivit presei din Scoția, unei preconizate apariții la un summit de eco-turism care va avea loc în acest oraș. Conform Edinburgh News, 100 de reprezentanți din domeniul turismului și al călătoriilor sunt așteptați să participe la acest eveniment.

 

View this post on Instagram

 

🔹NEW🔹Prince Harry has arrived in Scotland to carry out his final engagements as a working royal. 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 (pc: splashnews) #princeharry #dukeofsussex #queenelizabeth #queenelizabethII #royals #royal #royalty #royalfamily #england #britishroyals #englishroyals #windsor #houseofwindsor #english #englishroyals #englishroyalty #royalsofengland #royalsoftheuk #ukroyals #ukroyalty #monarch #monarchy

A post shared by British Royal Family Blog (@royal.house.of.windsor) on

Martie este ultima lună în care Ducele de Sussex participă la evenimente oficiale în calitate de membru senior al familiei regale britanice. El și Meghan Markle își vor începe în mod oficial noua viață, fără titluri regale, pe 31 martie.