Evenimentul ZileiActualitateEste INCREDIBIL cum ajunge această maşină în ŞANŢ! Nu o să îţi vină să crezi!

Este INCREDIBIL cum ajunge această maşină în ŞANŢ! Nu o să îţi vină să crezi!

Este INCREDIBIL cum ajunge această maşină în ŞANŢ! Nu o să îţi vină să crezi!
O maşină a Poliţiei a intrat într-un şanţ. Este incredibil cum a ajuns autospeciala acolo şi ce s-a întâmplat.

Un incident a avut loc zilele trecute, când o autospecială a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui a intrat în şanţ, informează adevarul.ro.

Agentul de poliţie Carmen Bernevic, de la Postul de Poliţie Şuletea, a parcat autospeciala în faţa primăriei.

A ieşit din autoturism, în grabă, cu câteva hârtii în mână. La scurt timp, după ce poliţistul intră în clădirea primăriei, maşina de poliţie porneşte singură, pătrunde pe sensul opus de mers şi se opreşte în şanţul de la marginea drumului.

Un căruţaş, îngrozit de cele petrecute, a încetinit atelajul pentru a nu fi lovit de maşină. Un localnic a observat maşina şi a încercat să o oprească cu mâinile, iar mai mulţi săteni l-au ajutat să scoată maşina din şanţ. 

Cel care a făcut publice imaginile este primarul comunei Şuletea, Ciprian Tamaş. Acesta a făcut un apel tuturor celor care merg la primărie: “Trageţi frâna de mână! Vom mări parcarea pentru a descongestiona traficul în centrul de comună!”, a anunţat primarul Ciprian Tamaş.

Poliţistul Carmen Bernevic s-a mai aflat în atenţia opinie publice în urmă cu doi ani, când, deghizat în Moş Crăciun, s-a fotografiat făcând şpagatul pe autospeciala Poliţiei.