Eroul din "Pariu cu viaţa", mort de foame la filmări

Eroul din "Pariu cu viaţa", mort de foame la filmări

Dorian Popa, interpretul eroului principal, şi-a dorit să se tragă mai multe duble pentru o scenă, ca să mănânce portocale.

"Îmi era foarte foame într-o secvenţă pe care trebuia să o joc împreună cu Alina. Personajul meu trebuia să mănânce o portocală şi îmi amintesc că mă rugam să tragem cât mai multe duble ca să pot mânca cât mai multe portocale", povesteşte amuzat cum a debutat prima zi a filmărilor, Dorian Popa, interpretul eroului principal din serialul muzical "Pariu cu viaţa".

Motor cu trei regizori

Emoţii reţinute, protagonişti tineri, dar deja rodaţi după o lungă perioadă de repetiţii, şi trei regizori cu experienţă. Aşa arată echipa la startul filmărilor de la "Pariu cu viaţa", noul proiect MediaPro Pictures şi primul serial muzical românesc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Regizorii producţiei sunt Iura Luncaşu, Alex Fotea şi Alex Borundel, iar protagonişti, pe lângă actori cunoscuţi, sunt cei 20 de membri ai nou-formatei La La Band. "Ei sunt deja rodaţi, au în spate o perioadă lungă de repetiţii în care s-au familiarizat cu acţiunea, cu camerele de filmat, cu toate instrucţiunile de la care nu trebuie să se abată pentru a ieşi un cadru aşa cum trebuie. Desigur, emoţiile au fost vizibile pe faţa fiecăruia dintre ei, dar au trecut repede peste ele în momentul în care s-a strigat pentru prima oară «Acţiune» la «Pariu cu viaţa»", a spus pentru EVZ, Ruxandra Ion, producătorul general.

Filmările au loc la studiourile MediaPro din Buftea, dar şi în alte locuri din Bucureşti. "Compozitorul pieselor coloanei sonore a serialului este Ionuţ Radu. Trupa-vedetă a serialui, La La Band, a lansat deja pe piaţa muzicală din România primul ei single, «Stage of Joy», compus de Ionuţ Radu, o piesă cu un sound pop-rock şi, cu siguranţă, acesta şi următoarele se vor trans forma repede în piese de succes. Mai mult decât atât, în serial veţi regăsi şi cover-uri interpretate de tinerii din trupă, melodii româneşti şi străine de succes reorchestrate în stilul La La Band", a adăugat Ruxandra Ion.

Nici Alina Eremia, eroina principală a serialului, n-a scăpat de întâmplări amuzante. "Secvenţa în care a trebuit să alerg prin ploaie a fost foarte amuzantă, m-am udat până la piele. Mie, în general, îmi place ploaia. A trebuit să sar din băltoacă în băltoacă, mă stropeau maşinile care treceau pe lângă mine, mi se părea distractiv, dar, în acelaşi timp, trebuia să mă concentrez pe stare, eram nervoasă că nu am reuşit să prind autobuzul, personajul meu se grăbea foarte tare", a povestit Alina.

O mamă fericită

Pentru prietenii şi rudele tinerilor, şansa de a deveni eroii unei poveşti televizate este cel mai frumos lucru care li s-a întâmplat. "Absolut toţi prietenii mei au fost plăcut impresionaţi şi mi-au zis că am fost făcut pentru asta, că este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Mama, după ce i-am zis că voi juca rolul de protagonist, a făcut o pauză de cinci secunde, apoi s-a bucurat foarte tare şi mi-a zis, mai în glumă, mai în serios, că mi-am răscumpărat toate greşe lile pe care le făcusem până atunci", a mai spus Dorian.

DISTRIBUŢIE

Adela Popescu retrăieşte anii de liceu

Sloganul ales de producătorii "Pariu cu viaţa" este "Un serial pentru toate generaţiile". Aşa că în distribuţie, pe lângă elevi, le vom revedea pe Diana Dumitrescu în rolul unei dive ce lucrează în televiziune, dar şi pe Adela Popescu, o profesoară non-conformistă. Diana Dumitrescu spune că la noua producţie s-a schimbat modalitatea de a filma şi sunt mai multe repetiţii, ceea ce face ca lucrurile să meargă mai bine, iar Adelei rolul îi dă posibilitatea să retrăiască anii de liceu.

"Deşi mi-am sacrificat într-o anumită măsură anii de liceu pentru a fi pe platouri, iată că acum platourile îmi readuc etapele pe care credeam că le-am sărit. Deşi serialul are la bază povestea unor copii care învaţă într-un liceu de arte, ei vin din familii de diferite feluri, care reprezintă pe rând toate păturile sociale", povesteşte Adela. Citiți și:

  • Radu Vâlcan, un profesor sexy