Era idolul adolescentelor, acum e într-o stare DEPLORABILĂ. Actrița Amanda Bynes a fost internată într-un sanatoriu pentru boli psihice

Era idolul adolescentelor, acum e într-o stare DEPLORABILĂ. Actrița Amanda Bynes a fost internată într-un sanatoriu pentru boli psihice

Actriţa Amanda Bynes a fost internată într-un sanatoriu pentru maladii psihice pentru o evaluare medicală, conform unui anunţ făcut vineri de avocatul familiei sale, conform Reuters.

Amanda Bynes, 28 de ani, care în ultimii ani a fost mai degrabă în centrul atenţiei pentru comportamentul său bizar decât pentru rolurile jucate, a fost internată într-o clinică din apropiere de Los Angeles, conform avocatului Tamar Arminak.

Conform legilor californiene, o persoană poate fi reţinută împotriva voinţei ei, pentru o evaluare psihiatrică, timp de 72 de ore.

Acest comunicat al avocatului familiei vine la doar câteva ore după ce actriţa a susţinut că tatăl său se mângâia în prezenţa ei şi i-a cerut să facă sex. Puţin mai târziu ea a revenit asupra acestei declaraţii, precizând că tatăl său nu i-a cerut nimic, iar reacţia sa este provocată de un microcip pe care-l are implantat în cap.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Tatăl meu nu a făcut niciodată aşa ceva. Microcipul din creierul meu m-a făcut să spun aceste lucruri, dar el (tata) le-a ordonat să-mi pună acest microcip", a postat ea pe contul său de Tweeter.

Actriţa a fost prinsă la furat din magazine, de două ori în aceeaşi zi, miercuri, conform TMZ.com.

În primă instanţă, actriţa a încercat să plece dintr-un magazin cu o pălărie care costa 200 de dolari. Ea şi-a pus pălăria pe cap şi a încercat să iasă din magazin, dar a fost oprită de un agent de pază. În cursul aceleiaşi zile actriţa a încercat să fure o cămaşă de la magazinul pentru femei Pookie & Sebastian.

Martorii acestor incidente, citaţi de TMZ, au relatat că actriţa "arăta ca o drogată, pe jumătate dezbrăcată, care trăieşte pe străzi".

În cursul zilei de marţi actriţa a fost văzută plimbându-se printr-un magazin din lanţul Bloomingdales, purtând un singur pantof şi vorbind singură.

Amanda Bynes, 28 de ani, a fost arestată şi pentru conducere sub influenţa alcoolului în urmă cu o lună, iar cariera ei se află în declin. Ea a fost internată într-o clinică psihiatrică în cursul acestui an, cu simptome specifice schizofreniei.