Emisiunea lui Mircea Badea de la Antena 3, înlocuită. Care e motivul

Emisiunea lui Mircea Badea de la Antena 3, înlocuită. Care e motivul Sursa foto: Arhiva EVZ

Mircea Badea a comunicat în cursul zilei de duminică că emisiunea sa, „În gura presei”, din această seară, nu va avea loc.

Prezentatorul TV de la Antena 3 a fost cel care a făcut anunțul, menționând și motivul pentru care a avut loc această schimbare de program în ultimul moment.

Mircea Badea, anunț de ultim moment despre emisiunea „În gura presei”

„Diseară nu este emisiune pentru că atac ilegal și neprovocat”, făcând referire la atacul Iranului asupra Israelului lansat sâmbătă seară.

În serata asta, de la 21.00 până la miezul nopții, telespectatorii pot urmări emisiunea „Punctul de vedere”, moderată de Mihai Gâdea și Răzvan Dumitrescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Schimbarea din programul de la Antena 3 va avea loc doar astăzi, având în vedere contextul dat. Astfel că, emisiunea lui Mircea Badea va reveni pe micile ecrane de săptămâna viitoare.

<yoastmark class=

Modificări făcute în emisiunea „În gura presei”

În ultima vreme, în emisiunea sa de duminică, mai ales în a doua parte a acesteia, prezentatorul TV Mircea Badea a abordat subiecte care au captivat atenția publicului. Inițial, când a început acest demers, prezentatorul nu anticipa reacția entuziastă a publicului.

După prima încercare de a diversifica temele abordate, emisiunea a înregistrat o audiență remarcabilă, depășind alte programe din același interval orar.

Având în vedere aceste rezultate încurajatoare, Mircea Badea a luat decizia de a continua abordarea diversificată, cu o frecvență mai mare.

Programe TV

Sursa foto: Arhiva EVZ

De două duminici la rând, am zis că în a doua parte a emisiunii, măcar jumătate din emisiune, să mai ridicăm nivelul, de la glodul și pâcla cotidiană a preocupărilor în altă zonă, în alte sfere. Şi am făcut acest experiment, imaginându-mi că nu se va uita nimeni.

Am fost surprins, absolut surprins să văd că s-a uitat foarte multă lume și am avut audiență mai mare decât emisiuni concurente, de la aceeași oră, de fapt (cu manele, cu maneliști, cu crime, violuri și nenorociri, incendii)”, a mărturisit Mircea Badea.