Evenimentul Zilei > Monden > Emisiunea Denisei Rifei de la Kanal D începe în forță! Invitată va fi femeia care știe toate manevrele secrete din România!
Emisiunea Denisei Rifei de la Kanal D începe în forță! Invitată va fi femeia care știe toate manevrele secrete din România!

Emisiunea Denisei Rifei de la Kanal D începe în forță! Invitată va fi femeia care știe toate manevrele secrete din România!

Kanal D încearcă să dea marți, 4 octombrie, lovitura cu o emisiune care o va avea ca invitată pe cea despre care se spunea că este cea mai influentă persoană într-o epocă încheiată recent.

Invitata surpriză a Denisei Rifei, fosta realizatoarea de la Realitatea Plus, care va prezenta incepând de săptămâna viitoare o nouă emisiune la postul de televiziune Kanal D. Prima ediție a emisiunii care se va numi „40 de întrebări cu Denise Rifai” va debuta marți, 6 octombrie, de la ora 23:00, și o va avea ca invitată pe Elena Udrea.

Elena Udrea, primul invitat al Denisei Rifai

Denise Rifai, fosta jurnalistă de la Realitatea Plus, a ținut să explice motivele pentru care a decis că Elena Udrea să fie primul ei invitat.

„Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevărul de la invitații mei. Așadar îmi doresc să fac lumină într-o serie de aspecte din viață profesională sau personală a invitaților mei, astfel încât publicul să își contureze o imagine cât mai aproape de realitate asupra celor invitați în platoul emisiunii.

În prima ediție, ce va fi difuzată marți, în fața mea va fi Elena Udrea, un personaj public controversat, o femeie care a stârnit adevărate valuri mediatice”, a spus Denise Rifei.

Printre invitații de la emisiunea pe care o va modera Denise Rifei se vor afla și alte persoane celebre, cum ar fi sportivi, cântăreți, medici sau oameni de televiziune, a anunțat conducerea postului central de televiziune .

Moderatoarea Denise Rifei a demisionat de la stația de știri Realitatea Plus în luna martie, după ce timp de nouă ani si-a desfășurat activitatea la acest post de televiziune.Ea realizat principalul talk show al stației, denumit Legile Puterii, din prime time, după ce Rareș Bogdan a decis să între în politică.

La vremea respectivă, atunci când și-a dat demisia, Denise Rifai vorbea despre un „nou climat” în postul de știri și de „altă orientare editorială”, potrivit paginademedia.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.