Elon Musk a făcut un gest care i-a speriat pe angajații săi

Elon Musk a făcut un gest care i-a speriat pe angajații săi Elon Musk. Sursa foto: Arhiva EVZ

În timp ce era furios, Elon Musk s-a încuiat în biroul său de la X, fostul Twitter, iar personalul de acolo s-a gândit să cheme poliția din San Francisco, a declarat autorul Ben Mezrich.

Autorul cărții „Breaking Twitter”, Mezrich, a declarat la emisiunea „Squawk Box” de la CNBC că achiziția dezordonată a lui Elon Musk de la X a avut un efect mare asupra reputației miliardarului.

„A ajuns în punctul în care s-a încuiat în biroul său, era atât de supărat încât angajații Twitter se gândeau să cheme un control de sănătate din partea poliției din San Francisco, deoarece credeau că se va automutila”, a spus Mezrich. „Cred că ține cu adevărat la reputația sa și a fost șocat”.

Miliardarul a trecut printr-o „carusel de emoții” după o serie de evenimente, inclusiv faptul că a fost huiduit la un spectacol de comedie al lui Dave Chappelle și că mașina fiului său a fost spartă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Elon înainte de Twitter și Elon după Twitter sunt doi Eloni diferiți”, a declarat el. „Elon nu doar că a rupt Twitter, ci Twitter l-a rupt pe Elon Musk”. Când li s-a cerut reprezentanților lui Musk să comenteze, aceștia nu au dat imediat o declarație care să răspundă la întrebare.

Gestul cu care Elon Musk și-a speriat angajații

Unii utilizatori și vechi fani sunt supărați pe deciziile lui Musk după preluarea X, care au fost considerate controversate. Felul în care compania tratează foștii angajați, faptul că a renunțat la o mulțime de angajați și eliminarea iconițelor albastre de verificare ale utilizatorilor au provocat critici.

Elon Musk

Elon Musk și Twitter

Musk a ținut întotdeauna la cât de popular este, mai ales pe platforma pe care o deține. În februarie, miliardarul le-ar fi cerut inginerilor să analizeze de ce mai puțini oameni îi văd tweet-urile.

Raportul celor de la Platformer spune că Musk a concediat ulterior un inginer care i-a arătat că popularitatea sa pe aplicație scădea.

Oricât de controversat ar fi, însă, acest om reușește să țină pe linia de plutire mai multe afaceri, printre care Tesla, SpaceX, Neuralink și X. Obiectiv vorbind, este demn de apreciat.

sursa: businessinsider.com