Evenimentul ZileiPoliticaElena Udrea: „Voi fi un preşedinte care va lupta pentru ca drepturile femeilor să fie respectate”

Elena Udrea: „Voi fi un preşedinte care va lupta pentru ca drepturile femeilor să fie respectate”

Elena Udrea: „Voi fi un preşedinte care va lupta pentru ca drepturile femeilor să fie respectate”
Preşedintele PMP şi candidatul partidului la Preşedinţia României, Elena Udrea, a întreprins astăzi o vizită în judeţul Ialomiţa.

Elena Udrea a vizitat două fabrici de confecţii “Geo Moda” şi „Stecolflex” din Urziceni, care produc haine pentru mărci din străinătate. Candidatul Partidului Mişcarea Populară a discutat despre problemele cu care se confruntă angajatele din industria textilă românească şi ce se poate face pentru a le ajuta.

„Este necesară o legislaţie adecvată pentru femeile care lucrează în confectii. Nu este o muncă uşoară. Multe femei rămân fără vedere după o muncă chinuitoare de zeci de ani. În acelaşi timp, m-am bucurat să văd că femeile sprijină un candidat femeie la Preşedinţia României, tocmai pentru seriozitatea, devotamentul şi munca riguroasă de care este capabilă o femeie. Le-am rugat să mă aştepte zece săptămâni, pana când  îl voi trimite pe Victor Ponta acasă şi voi instala un nou guvern care să găsească soluţii pentru problemele reale ale cetăţenilor”, a declarat Elena Udrea după întâlnire.

De asemenea, preşedintele PMP s-a întâlnit cu membrii şi simpatizanţii partididului din organizaţiile teritoriale din judeţ. Elena Udrea a precizat că „avem o vizită în teritoriu în care ascultăm ceea ce au oamenii să ne spună, iar criticile în Ialomiţa vin către preşedintele Consiliului Judeţean.  Ca ministru am finanţat aici investiţii de 50 milioane de euro. Ar fi putut fi o sumă mult mai mare dacă domnul Ciupercă ar fi fost în stare să facă proiecte. După ce voi deveni preşedinte al României, ne vom pregăti să câştigăm şi conducerea judeţului pentru a pune Ialomiţa pe roate. Nu se exploatează potenţialul pe care judeţul îl are”.

Referindu-se la candidatura sa la Preşedinţia României, Elena Udrea a arătat că poate să îl bată pe Victor Ponta în alegerile prezidenţiale. „Este un guvern care a adus numai taxe şi impozite: taxa pe stâlp, creşterea accizei, taxa din agricultură, iar acum şi taxa pe centralele de apartament. Orice în ţara asta se impozitează. A colectat cu 600 de milioane de euro mai puţin decât şi-a propus, dar susţine măsura reducerii CAS, care nu este o măsură sustenabilă din punct de vedere bugetar. Nimic nu merge în ţara asta aşa cum ar fi putut să meargă. Guvernul precedent a oprit declinul economic sacrificându-şi voturile. Dacă era responsabil, Victor Ponta ar fi putut să crească economia pe fundamentul solid lăsat de Emil Boc", a mai spus liderul PMP.


Accesează: