Evenimentul Zilei > Monden > Elena Udrea, „Rățușca cea urâtă” în liceu? Dezvăluiri despre adolescența ciudată a fostului ministru
Elena Udrea, „Rățușca cea urâtă” în liceu? Dezvăluiri despre adolescența ciudată a fostului ministru

Elena Udrea, „Rățușca cea urâtă” în liceu? Dezvăluiri despre adolescența ciudată a fostului ministru

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării, nu a avut întotdeuna tot ceea ce și-a dorit. Ea a povestit, într-un interviu, despre lucrurile pe care și le dorea, dar pe care nu le-a primit în copilărie, dar și despre cum era în adolescență. Fostul ministru a povestit că pe vremea copilăriei și a adolescenței sale, situația erau complet diferită față de ceea ce se întâmplă în prezent.

Elena Udrea a vorbit, în urmă cu câțiva ani, despre copilărie și despre adolescența din ultimii ani ai comunismului. Ea a dat detalii suprinzătoare din acea perioadă, vorbind despre ceea ce-și dorea, dar părinții nu-i puteau oferi.

Într-un interviu acordar în urmă cu câțiva ani, Elena Udrea a vorbit despre copilăria sa și despre lucrurile pe care și le-a dorit, dar nu le-a primit. Ea a povestit despre o anumită păpușă care costa destul de scump și pe care părinții nu și-au permis să i-o cumpere.

„Am vrut o dată o păpușă care spunea «mama». Costa 260 de lei pe vremea aceea, iar păpușile mai mici erau 180. Eu am primit-o pe cea mică, dar nu e ceva care să fi fost o drama”, și-a amintit fostul ministru.

Cum era viața în adolescență

Mai târziu, a povestit, în adolescență, părinții încercau să-i asigure tot ceea ce avea nevoie și își dorea, haine, încălțări etc. Dar, pentru că vremurile erau cum erau, nu reușeau întotdeauna.

„Iar mai târziu, părinții încercau să-mi asigure ceea ce mi-aș fi dorit ca adolescentă: să am pantofi noi la începutul anului școlar, de exemplu. Dar astea sunt lucruri care acum par din altă lume. Chiar vorbeam cu o prietenă despre câți pantofi avem acum și cum ni-i cumpărăm, nu că ne trebuie, ci pentru că ne plac, lucru care era de neimaginat pe vremea aceea”, a povestit Elena Udrea.

Potrivit spuselor sale, pe vremea aceea își dorea să-i crească piciorul, adolescentă fiind, pentru ca părinții să-i cumpere o nouă pereche de încălțări.

„Pe vremea copilăriei și a adolescenței mele, aveai o pereche nouă de pantofi la începutul anului școlar, una de cizme de care trebuia să ai grijă să nu se dezlipească pentru că trebuia să te țină două-trei ierni. Azi îmi amintesc cum mă bucuram când îmi mai creștea puțin piciorul pentru că erau obligați să-mi cumpere o altă pereche de pantofi, chiar dacă pe cealaltă n-o stricasem”, a spus la acea vreme Elena Udrea”, a mai povestit fostul ministru.

Elena Udrea despre relațiile cu băieții

Pe de altă parte, Elena Udrea a povestit că, în copilărie și adolescență nu s-a aflat printre cele mai populare fetge din școală. Ea a precizat, chiar, că a avut o adolescență ciudată, raportat la ceea ce se întâmplă acum, când fetele își fac „iubiți” încă din școala generală sau din liceu.

„Am avut o adolescență foarte ciudată. Poate din cauza educației și a mediului în care am trăit, nu prea existau fete în cercul nostru de copii care să aibă prieten în școală sau în liceu. Nu se permitea așa ceva. Eram în clasa XII-a și ieșeam în oraș, iar mama trebuia să știe dacă plecam cu colega de bancă, să mă plimb, să beau un suc. Duminica sau sâmbăta când ieșeam, trebuia să știe foarte clar că mă întorc la ora 7 sau la 8, după cum se întuneca și dacă nu se întâmpla așa, scandalul era cât casa”, a mai arătat Elena Udrea în interviu.

Ea a adăugat că pe vremea aia nu avea ceea ce se cheamă sex-appeal, deoarece umbla cu rochii lungi, până la pământ.

„Nu cred că aveam sex-appeal. Umblam în niște rochii până la pământ. Cred că aveam cea mai lungă uniformă din liceu și nu puteam niciodată să calc din acest motiv. Tot timpul se rupea pe lateral și mama trebuia să o coasă”, a mai povestea Elena Udrea, în interviul acordat Cristinei Bazavan, conform Capital.ro.