Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea despre Mircea Geoană: ” Un politician slab şi fricos, a fost întotdeauna instrumentul unora sau al altora”

Elena Udrea despre Mircea Geoană: ” Un politician slab şi fricos, a fost întotdeauna instrumentul unora sau al altora”

Sloganul Elenei Udrea din această campanie continua cu "O femeie cât 10 bărbaţi!" Episodul 8: Mircea Geoană. Descrierea politicianului Geoană din vizorul candidatei la Camera Deputaţilor este în nota ştiută deja, foarte critică argumentată cu exemple din evoluţia lui. Vă redăm mesajul integral posta pe pagina personala de Facebook.

„Locul opt între cei care au inspirat sloganul „O femeie cât 10 bărbaţi” îi aparţine unui domn despre care se spune că nu a mai pus geană pe geană din 6 decembrie 2009. Aţi ghicit: e Mircea Geoană.
Un politician slab şi fricos, a fost întotdeauna instrumentul unora sau al altora. A lăudat victoria lui Constantinescu, i-a pupat pe Năstase şi Iliescu şi a sfârşit în mânuţele Sistemului ca propovăduitor al luptei împotriva românilor.
Poate că românii nu o să-l uite cum striga „Mihaela, dragostea mea”. Eu însă constat că recent nu mai spune nici „Marean, dragostea mea”.
Ca să vedeţi caracterul domnului Geoană, recent s-a dus la DNA cu nişte ceasuri primite cadou de la Marian Vanghelie, spunând că nu i-au plăcut niciodată, fiind mult prea aurite pentru gustul său de mic burghez cu casă la Aspen, în America. Ce mai? Facultate de turnătorie la nivel înalt”, scrie Elena Udrea pe pagina de socializare.