"Există o manea celebră care i s-ar potrivi perfect lui Kovesi şi pe care ştiu SIGUR că o cunoaşte, domnule Ciutacu: "pumnii mei minte nu are, bate tot ce-i stă în cale".

Fostul deputat a mai  declarat că "şefa DNA nu va pleca de bunăvoie. Puterea i-a luat minţile, este violentă, brutală şi nu ştie carte. Are un comportament paranoic. Dovada constă în faptul că face dosare subordonaţilor, celor de la CSM care o cercetează, aceasta dovedeşte faptul că este disperată. Atacă şi îi terorizează pe toţi ca să rămână în funcţie"

"Acum aflăm despre modul cum s-au făcut dosarele: cu presiuni şi abuzuri la adresa procurorilor şi judecătorilor" a mai spus Elena Udrea.

"Niciodată nu am crezut ca este potrivită pentru funcţia asta. Optiunea de a merge să vorbesc pentru ea cu Victor Ponta nu a fost a mea, ci a fostului preşedinte. Am ştiut că este o greşeală, deşi nu mi-a trecut prin cap în 2013 unde se va ajunge. Abia din 2014 a început să se vadă ce se întâmplă cu adevărat. Adică s-a făcut o  justiţie la comandă, la presiunea procurorilor şi judecătorilor. Cu toţii sunt infricoşaţi participând nevoiţi la abuzurile acestui sistem".

În final, Elena Udrea a mai tras un semnal de alarmă: "Cine va veni în locul lui Kovesi, dacă nu va stopa aceste abuzuri, atunci nu s-a făcut nimic. Trebuie sa fie extrem de atenţi  pe cine pun în loc".