Evenimentul Zilei > Monden > Edward Sanda a dat din casă! Cum face față certurilor cu Cleopatra? Pavel Stratan a intervenit imediat
Edward Sanda a dat din casă! Cum face față certurilor cu Cleopatra? Pavel Stratan a intervenit imediat

Edward Sanda a dat din casă! Cum face față certurilor cu Cleopatra? Pavel Stratan a intervenit imediat

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit cu puțin timp în urmă. Îndrăgitul cuplu își arată mereu iubirea pe rețelele de socializare, dar aceștia au povestit că nu este totul roz . Cântărețul a dat un interviu în exclusivitate la care a răspuns tuturor curiozităților fanilor.

Edward Sanda s-a întors din luna de miere cu Cleopatra Stratan. Cântărețul a declarat cei doi nu au avut timp de o vacanță de ani buni, iar luna de miere a venit la fix pentru a se bucura de soare. Acesta a mai mărturisit și nu s-a schimbat nimic între ei după nuntă și după luna de miere, ba chiar sunt mai fericiți ca niciodată, iar conexiunea lor crește de la o zi la alta. Fanii au fost nerăbdători afle cum s-au distrat cei doi în luna de miere, iar întrebările au început apară.

“Păi am primit tot felul de întrebări, vă întoarceți trei? Ne-am întors tot noi doi, dar, da, ne dorim foarte mult un copil, ne dorim o fetiță. Cine știe! Când o vrea Dumnezeu!“, a declarat Edward pentru Ciao.ro

Cuplul așteaptă un copil?

Fanii sunt nerăbdători ca celebrul cuplu fie părinți, dar aceștia au transmis momentan se concentrează pe proiectele muzicale.

“Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar așa de tineri. Pentru că mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să mai vedem și noi lumea asta, că e frumoasă, și să ne ocupăm mai ales de carierele noastre. Oamenii așteaptă material din partea noastră. Și anume muzică, piese noi, ne ocupăm mai mult de asta. Când o să vină și un copil o să vină, nu l-am programat!“, a mărturisit artistul.

Certurile dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Artistul a declarat nu au avut foarte multe certuri în relația de cuplu, dar nu sunt nici perfecți. Acesta a mărturisit la orice discuție pe care o au se găsește câte o rezolvare dacă există comunicare. Cuplul evită se adune discuții sau frustrări.

Ce spune Pavel Stratan de relația fiicei lui

Ginerele lui Pavel Stratran a povestit sfaturi de la socrii primește toată lumea, iar acesta se mândrește cu Pavel Stratan care a fost alături de cei doi pe tot parcursul lor. Artistul a transmis socrul lui nu este impunător, doar pare.

“El a știut foarte bine pe ce mâini își dă fata și a fost liniștit cu chestia asta din prima zi.“, a declarat Edward Sanda.