Evenimentul Zilei > International > Echipe de intervenţie au început recuperarea cadavrelor victimelor avionului malaysian
Echipe de intervenţie au început recuperarea cadavrelor victimelor avionului malaysian

Echipe de intervenţie au început recuperarea cadavrelor victimelor avionului malaysian

Echipe de intervenţie au început recuperarea cadavrelor celor 298 de persoane aflate la bordul avionului malaysian prăbuşit joi în estul Ucrainei

Potrivit AFP, citată de Mediafax, echipe de intervenţie au ajuns sâmbătă în apropierea satului Grabov, începând să ia unele corpuri pentru a le duce la morga din Doneţk. La câţiva kilometri se puteau auzi explozii, pe linia frontului dintre insurgenţi şi armata ucraineană. 

Conform insurgenţilor proruşi, alte 27 de cadavre, găsite în alt sat, au fost transportate la principala morgă din regiunea separatistă.

Însă Administraţia de la Kiev acuză că insurgenţii proruşi încearcă să distrugă, "cu susţinerea Rusiei", probele în ancheta privind doborârea avionului malaysian.

"Insurgenţii proruşi încearcă să distrugă, cu susţinerea Rusiei, dovezile acestei crime internaţionale", anunţă Guvernul de la Kiev.

"Teroriştii au transportat 38 de victime la morga din Doneţk, unde specialişti care au un accent rus au anunţat că vor să efectueze autopsii. Teroriştii caută şi mijloace de transport de mare capacitate pentru transportarea fragmentelor fuselajului avionului în Rusia", precizează Guvernul ucrainean.

Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur şi avea la bord 298 de persoane. Nu există supravieţuitori.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: