Viorica Dăncilă a lansat încă un atac la adresa președintelui Klaus Iohannis și a Guvernului Orban. Liderul PSD și-a notat fiecare măsură pe care noul Executiv și-a propus să o ia.

„Încă din primele trei zile ale acestei guvernări vedem cum se confirmă toate avertismentele PSD. Guvernul lui Iohannis nici nu s-a instalat bine la Palatul Victoria și anunță deja tăieri de salarii în Sănătate, scumpirea medicamentelor, închiderea magazinelor cu mâncare românească ieftină, sistarea căldurii și a apei calde în prag de iarnă, concedieri în masă și noi taxe”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de Antena 3.

Într-un avertisment transmis liberalilor, liderul PSD anunță că va face cea mai dură opoziție văzută vreodată de un guvern!

„Adevărul este că acest guvern e un pericol pentru România și trebuie oprit la vot. Nu trebuie să lăsăm toată puterea asupra acestei țări în mâna unui singur om. Dacă au făcut atâtea în doar trei zile, imaginați-vă ce îi așteaptă pe români! PSD va fi cea mai dură, cea mai agresivă și cea mai bună opoziție pe care au văzut-o vreodată acești amatori, pentru că am fost și rămânem singurul partid care și-a asumat creșterea veniturilor și creșterea nivelului de trai al oamenilor. O să luptăm cu ei până când vor dispărea de la guvernare și vor rămâne din nou în memoria colectivă drept cel mai crud și incompetent guvern, așa cum a rămas Guvernul Boc până astăzi”, a încheiat Dăncilă.